خبرگزاری کار ایران

مدارک اخذ گواهی دانش بنیان

مدارک اخذ گواهی دانش بنیان
کد خبر : ۱۵۶۸۱۰۷

در گام بعدی، باید اظهارنامه‌های مالیاتی شرکت را نیز تهیه کرده و اساسنامه معتبری را تدوین کنید. مدارک شخصی سهامداران، مالکان و کارکنان شرکت و همین‌طور مجوزهای دریافت شده برای محصولات یا خدمات، از دیگر مدارک اخذ گواهی دانش بنیان به شمار می‌آیند.

اخذ گواهی دانش بنیان، نیازمند این است که در ابتدا، یک رزومه را برای شرکت خود ایجاد کرده و سپس بیزینس پلن و طرح تجاری مناسبی را تهیه کنید. در این طرح تجاری و رزومه، باید توضیحاتی درباره نوع و مدل محصولات، سطح پیچیدگی فنی آنها و همین‌طور اهداف و ارزش‌های شرکت ارائه دهید. در گام بعدی، باید اظهارنامه‌های مالیاتی شرکت را نیز تهیه کرده و اساسنامه معتبری را تدوین کنید. مدارک شخصی سهامداران، مالکان و کارکنان شرکت و همین‌طور مجوزهای دریافت شده برای محصولات یا خدمات، از دیگر مدارک اخذ گواهی دانش بنیان به شمار می‌آیند.

رزومه شرکت دانش بنیان

اولین مورد از مدارکی که برای ثبت یک شرکت دانش بنیان و اخذ گواهی آن موردنیاز است، رزومه شرکت خواهد بود. رزومه‌ای که برای شرکت ایجاد می‌شود، باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

1- حتما باید مشخصات مربوط به مالک شرکت و همین‌طور سهامداران آن در این رزومه آمده باشد.

2- توضیحات کاملی درباره نوع ارائه خدمات یا محصولات به مشتریان و همین‌طور جزئیات مربوط به خدمات و محصولات در آن آمده باشد.

3- از سوی دیگر، نیازمند این هستید که توضیحاتی در خصوص سطح فناوری محصول یا خدمت نیز در رزومه قرار دهید.

4- یکی از موارد مهم در تهیه رزومه شرکت دانش بنیان، خلاصه‌ای از فعالیت‌هایی است که شرکت تا به امروز انجام داده است.

5- اگر برخی از پروژه‌های شما تکمیل شده‌اند، حتما باید داخل رزومه ذکر شوند.

6- پروژه‌هایی که در حال حاضر در حال انجام هستند، ولی هنوز اتمام نشده‌اند نیز باید در داخل رزومه توضیح داده شوند.

7- در نهایت، بهتر است تاریخچه‌ای از فعالیت‌های شرکت و همین‌طور نحوه شروع آن را در این رزومه قرار دهید.

 

بیزینس پلن و طرح تجاری شرکت

از دیگر مدارکی که برای دریافت و اخذ گواهی دانش بنیان موردنیاز است، بیزینس پلن یا طرح تجاری است که شما برای شرکت خود طراحی کرده‌اید. در این بیزینس پلن، حتما باید توضیحاتی در خصوص نوع محصول نیز قرار داده باشید و سطح پیچیدگی فناوری آن را توضیح دهید. در خصوص این موضوع، به گفته سایت https://irkbn.com/obtaining-a-knowledge-base-certificate/:

"اصلی‌ترین ویژگی و شرایطی که برای ثبت شرکت‌های دانش بنیان و اخذ مجوزهای لازم در این زمینه وجود دارد، داشتن شرط پیچیدگی فناوری یا سطح فناوری شرکت است. چنین شرکتی حتما باید دارای یک تیم تحقیق و توسعه یا R&D خبره باشد. چنین تیمی معمولا متشکل از افراد متخصص در حوزه کاری شرکت، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری و البته هیئت علمی دانشگاه‌ها خواهد بود. علاوه بر این، محصول یا خدمات تولید شده توسط این شرکت، باید حتما ارزش افزوده زیادی نسبت به رقبا و بازار آن محصول یا خدمات ایجاد کرده باشد."

بیزینس پلن، یکی از مهم‌ترین مواردی است که شما به آن نیاز پیدا خواهید کرد. پس حتما باید در تهیه آن نهایت دقت را داشته باشید. شبکه دانش بنیان ایران، در تهیه این بیزینس پلن به شما کمک کرده و راهنمایی‌های لازم را در اختیار شما قرار می‌دهد.

اظهارنامه‌های مالیاتی

اظهارنامه مالیاتی، یکی از مدارک مهمی است که برای ثبت یک شرکت دانش بنیان موردنیاز است. در این اظهارنامه، حتما باید میزان فعالیت اقتصادی کسب‌وکار و شرکت را مشخص کرده و از سوی دیگر، شرایط مالی کنونی مجموعه را نیز ارزیابی کنید. برای تهیه این مورد از مدارک اخذ گواهی دانش بنیان شما می‌توانید از یک مشاور مالی نیز کمک بگیرید. در قدم بعدی، باید تمامی اظهارنامه‌های قبلی که نشان‌دهنده عدم مشکل مالیاتی کسب‌وکار شما هستند را تعیین کرده و همچنین، اظهارنامه سال مالی جدید خود را نیز به لیست مدارکتان اضافه کنید.

اساسنامه شرکت

برای این‌که بتوانید لیست مدارک موردنیاز خود برای ثبت شرکت دانش بنیان را تکمیل کنید، یکی از مهم‌ترین مواردی که به آن نیاز پیدا خواهید کرد، اساسنامه شرکت است که باید یک تصویر از آن را به لیست مدارکتان اضافه کنید. اساسنامه شما باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

1- در ابتدا باید نام و نوع شرکت را مشخص کرده و سپس به معرفی سهامداران و مالکان شرکت در این اساسنامه بپردازید.

2- در گام بعدی، باید موضوع شرکت را تعیین کرده و تعیین کنید که دقیقا به چه شکل فعالیت خواهید داشت.

3- تاریخچه‌ای از شرکت در این اساسنامه ارائه داده و تعیین کنید که شرکت برای چند وقت مشغول به کار است.

4- در گام بعدی، باید مرکز اصلی که شرکت در آن فعالیت می‌کند را تعیین کرده و در مرحله بعدی، شعب مختلف شرکت را نیز مشخص کنید.

5- مشخص کنید که چقدر سرمایه در شرکت جریان دارد و مقدار قیمت سهام شرکت چقدر است. از سوی دیگر، شما باید توضیحاتی درباره نحوه صرف شدن سرمایه در شرکت نیز ارائه دهید.

6- وظایف و حدود اختیارات هریک از سهامداران شرکت را تعیین کرده و سپس مشخص کنید که در صورت نیاز به تغییر اساسنامه شرکت، دقیقا چه اقداماتی باید صورت گیرد.

7- در نهایت، نیازمند این هستید که آغاز و پایان هر سال مالی خود را به دقت تعیین کنید.

مدارک شخصی موردنیاز برای اخذ گواهی دانش بنیان

در کنار تمام مدارکی که معرفی کردیم، شرکت حتما باید مدارک شخصی کارکنان را نیز ارائه دهد که از جمله این مدارک، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مدارک تحصیلی هریک از موسسان شرکت، حتما باید داخل لیست مدارک موردنیاز برای ثبت شرکت دانش بنیان قرار گیرد.

یک کپی از شناسنامه و کارت ملی اعضای هیئت مدیره شرکت

لیست بیمه کارکنان و همین‌طور خلاصه‌ای از وضعیت حقوق و دستمزد آن‌ها که در کنار این موارد، حتما باید توضیحاتی درباره مزایا نیز ارائه شده باشد.

در نهایت، مدارک مربوط به سابقه کاری هریک از موسسان شرکت نیز باید در این لیست مدارک قرار گیرد.

مجوزهای دریافت شده برای محصولات یا خدمات

اگر محصولات یا خدمات تولید شده توسط شرکت، نیازمند مجوزهایی هستند، ابتدا باید مجوزهای مربوط به تولید و ساخت آنها از سازمان‌های مرتبط در کشور دریافت شده و این مدارک نیز در لیست مدارک شما قرار گیرد.

برنامه‌ای مربوط به توسعه و رشد شرکت در آینده

یکی از موارد موردنیاز برای ثبت یک شرکت دانش بنیان، این است که شما دقیقا چه اهداف و برنامه‌هایی را برای آینده خود دنبال می‌کنید؟ در اولین قدم، برای آماده‌سازی این مدرک، نیازمند این هستید که توضیحاتی در خصوص نحوه پیشرفت هریک از محصولات را ارائه دهید. در واقع، شما باید تعیین کنید که پیش‌بینی می‌کنید محصولات شما در آینده چقدر پیشرفت کنند؟ توضیحاتی در خصوص پیشرفت تعداد کارکنان و همین‌طور وضعیت مالی شرکت را نیز باید در لیست مدارکتان قرار دهید.

برای اخذ گواهی دانش بنیان از خدمات شبکه دانش بنیان ایران استفاده کنید

برای این‌که بتوانید مجوز دانش بنیان را برای شرکت خود دریافت کنید، نیازمند این هستید که مدارک خاصی را تهیه کنید. این مدارک شامل رزومه، بیزینس پلن، مدارک شخصی کارکنان و سهامداران شرکت، برنامه‌های مربوط به توسعه و آینده شرکت و همین‌طور مجوزهای دریافت شده برای محصولات و خدمات می‌شود. در صورتی که می‌خواهید مشاوره کاملی را برای تهیه این مدارک و آماده‌سازی برای اخذ مجوز دانش بنیان دریافت کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما از خدمات شبکه دانش بنیان ایران استفاده کنید. برای استفاده از این خدمات، کافی است که همین حالا فرم‌های درخواست مشاوره را در سایت ما تکمیل کرده یا این‌که به طور مستقیم با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید. علاوه بر این، شما می‌‌توانید از دیگر خدمات این سایت نیز استفاده کنید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز