خبرگزاری کار ایران

در همایش جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) مطرح شد:

جامعه‌ای که براساس دموکراسی غربی شکل می‌گیرد؛ زورگویی را به دنبال دارد

کد خبر : ۱۷۱۰۴۷

کلیسای کاتولیک برای ۵۰۰ سال یک کلیسای در حال سقوط بود اما اسلام هرگز اینگونه نبود و ما امروز باید این دین مقدس را به فرزندانمام انتقال دهیم / امروز ۶۴ میلیون مهاجر در اروپا زندگی می‌کنند که ۵۰ درصد آن‌ها مسلمان هستند و در حال قدرت گرفتن هستند.

دومین روز همایش جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) با حضور میهمانان داخلی و خارجی برگزار شد.

به گزارش ایلنا؛ حجت‌الاسلام اختری در این همایش گفت: امسال اولین دوره این همایش برگزار شد و ما از سال‌های بعد دومین دوره آن را با موضوع قرآن کریم برگزار خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه هر کدام از ما مسلمانان باید پیام آور خوبی در کشور خود باشیم گفت: از سال‌ها قبل شاهدیم که صهیونیسم بین الملل برای آنکه دشمنی‌ها و تجاورات خودش به فلسطینیان و مسلمانان را توجیه کند ملل دنیا را از اسلام و مسلمانان می‌ترساند.

اختری در ادامه گفت: آن‌ها با تقطیع کردن آیات قرآن و با تفاسیر وارونه‌ای که از آیات قرآن ارائه می‌دهند می‌خواهند تصویری وارونه از مسلمانان و اسلام ارائه دهند.

رئیس مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ادامه افزود: امروز مسلمانان را متهم به خشونت می‌کنند و تصویری غیرواقعی از قرآن کریم به مسلمانان نشان می‌دهند درحالیکه در قرآن بیش از دو هزار آیه درباره مسائل اخلاق، زیست، معاشرت و ارتباطات مردم با یکدیگر آمده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ پیامبر بزرگ اسامیشان در قرآن آمده است گفت: از حضرت آدم تا پیامبر خاتم زندگی و برنامه‌هایشان در قرآن آمده است و ما باید این مساله را در جهان بیان کنیم.

اختری با اشاره به اینکه امروز باید پیامبر بزرگوار اسلام را بیش از پیش معرفی کرد گفت: اگر پیامبر اسلام به خوبی معرفی شوند همگان متوجه می‌شوند که خشونت‌هایی که به ایشان نسبت داده می‌شود تهمت‌های تاریخی است که واقعیت ندارد هرچند آنهایی که تهمت می‌زنند به سایر پیامبران ادیان دیگر نیز این تهمت‌ها را نسبت می‌دهند.

رئیس مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه دین اسلام به دنبال سعادت و خوشبختی انسان در دنیا و آخرت است گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران یک الگو برای بررسی این موضوع است زیرا کشور ایران در گذشته برای بسیاری از نیاز‌ها باید از اروپا و آمریکا کمک می‌گرفت اما از ۳۵سال پیش تا به امروز و حتی بعد از تحریم‌های آمریکا به خوبی با هدایت و رهبری حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری مشکلات را حل و تنگنا‌ها را برطرف کرده‌ایم.

وی با برشمردن پیشرفت‌های ایران اسلامی در علوم نظامی، فرهنگی و اقتصادی و سیاسی گفت: اسلام نمی‌خواهد مسلمانان توسری خور باشند بلکه می‌خواهد مسلمانان با عزت زندگی کنند و در این میان با علم و دانش نیز باشد.

اختری افزود: اعدام افرادی همچون گالیله در تاریخ غرب نشان می‌دهد که آن‌ها از علم و دانش حمایت نمی‌کنند بلکه از علمی حمایت می‌کنند که در اختیارر خودشان باشد و به خودشان قدرت بدهد و آن را برای سعادت همه بشر نمی‌خواهند.

رئیس مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه کشورهای غربی واقعیت را درباره اسلام و پیامبر اسلام نمی‌گویند گفت: آن‌ها تلاش می‌کنند تا چهره‌ای را که خودشان دوست دارند را از اسلام نشان دهند و ما باید با تبیین آیات قرآن کریم به جهانیان بگوییم که اسلام آمده تا اسارت را از پای بشر بردارد.

اختری همچنین گفت: شیوه دین و راه و رسمی که دین اسلام بیان می‌کند نگاه به انسان به عنوان یک جامعه پیوسته را دارد درحالیکه جامعه بشری که بر اساس دموکراسی غربی شکل می‌گیرد خودکامگی‌ها و زورگویی‌ها را به دنبال دارد.

رئیس مجمع جهانی اهل بیت(ع) نقش عالمان دین را در تبیین واقعیت‌های اسلام بسیار مهم دانست و افزود: باید بپذیریم که ما به عنوان عالمان دینی و دین‌شناسان در میان جامعه مسلمانان کوتاهی کردیم و هنوز هم این کوتاهی ادامه دارد.

اختری گفت: باید با کمک اندیشمندان و عالمان دینی حقیقت اسلام و زندگانی پیامبر اسلام را بیان کنیم زیرا وقتی این حقیقت بیان شود انسان‌ها و مسلمانان آزاده آن را می‌پذیرند.

× ناسیونالیسم نوعی هوای نفس پرستی است

حجت الاسلام علیرضا پناهیان هم با اشاره به اینکه انسان همیشه تمایل داشته که رشد کند؛ گفت: داستان زندگی انسان در مدیریت تمایل‌ها و گرایش‌ها خلاصه می‌شود لذا همه انبیاء آمدند به انسان کمک کنند تا انسان در مدیریت علاقه خود به هوای نفس متمایل نشود.

وی در ادامه افزود: همه انبیاء برای مبارزه با تمایلات بی‌ارزش به انسان انگیزه و برنامه می‌دهند و قرآن کریم نیز این امر را تایید می‌کند.

پناهیان دین داری را بسیار مهم دانست و افزود: امروز گروهی به ظاهر دینداری می‌کنند اما در باطن هدفشان این است که دین را در خدمت هوای نفس قرار دهند و از دین برای کسب مقام و پول استفاده کنند.

وی با اشاره به تئوریزه شدن هواپرستی در نظام سلطه و صهیونیست‌ها گفت: امروز باید گروهی از همه ادیان برخیزند و با این امر مقابله کنند زیرا نتیجه تفکرات نظام سلطه توجه بیشتر به تمایلات پست انسانی است.

پناهیان ناسیونالیسم را نوعی هوای نفس پرستی دانست و افزود: تنها وقتی انسان‌ها به صلح می‌رسند که مبارزه با هوای نفس را در برنامه زندگی خود قرار دهند و زمانیکه این برنامه جاری شد می‌توان در مقابل نظام سلطه ایستاد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر جریان مبارزه با تمالات بی‌ارزش را آغاز کنیم همه باهم متحد خواهیم شد و اگر رهبران ادیان بتوانند در کنار هم به خاطر مصلحت‌های بر‌تر بشر گرد هم آیند صلحی بوجود می‌آید که خداوند نیز از آن حمایت خواهد کرد.

× اسلام دین عدالت است

آرش دریابندری از ایران با اشاره به اینکه یک جانبه گرایی از زمان فروپاشی دیوار برلین شروع شد؛ گفت: پایان عصر یک جانبه گرایی سال‌ها قبل با پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد و بعد از فروپاشی ایدئولوژی کمونیسم ادامه پیدا کرد.

وی در ادامه افزود: کلیسای کاتولیک برای ۵۰۰ سال یک کلیسای در حال سقوط بود اما اسلام هرگز اینگونه نبود و ما امروز باید این دین مقدس را به فرزندانمام انتقال دهیم.

دریابندری با تاکید بر اینکه اسلام دین عدالت است؛ گفت: ما باید با معرفی اعتقادات خود بر این امر صحه بگذاریم و ارتباط خود را با ادیان دیگر تقویت کنیم.

× دشمن مشترک همه ما استکبار جهانی است

در ادامه مجید رهبر کار‌شناس فرهنگی نیز گفت: اگر انسان را به دو بخش معیشتی و فرهنگی تقسیم کنیم همیشه بشر از این ۲ ناحیه دچار کمبود بوده است و اگر امروز طراحی برای انسان داریم باید این دو امر را درنظر بگیریم.

رهبر با اشاره به اینکه بسیاری در طول سال‌ها تلاش کردند تا دین را مورد تهاجم قرار دهند؛ گفت: این روند از کتاب‌هایی همچون‌دان بران شروع شد و تا سلمان رشدی ادامه پیدا کرده است.

وی ادامه داد: امروز‌‌ همان قدر که تغذیه جسمانی مهم است تغذیه روحی و ذهنی هم مهم است و اگر بخش فرهنگی مورد توجه قرار نگیرد در سایر بخش‌ها مشکل اساسی بوجود می‌آید.

این کار‌شناس فرهنگی با اشاره به دشمنان اسلام به خصوص شیعیان گفت: اولین دشمن که به نوعی دشمن مشترک همه ما است استکبار جهانی و سرمایه داری است زیرا در منشی که سرمایه‌داری مطرح می‌کند افراد تنها به دنبال سودخود هستند و انگیزه‌شان کمک به انسان‌های نیازمند نیست.

× حضرت محمد(ص) نمونه اعلا از یک شخصیت است

صدیقه جمیل از آمریکا نیز طی سخنانی گفت: گروهی امروز می‌خواهند نور خدا به چهره‌شان تابیده شود و وظیفه ما است تا از این نور که‌‌ همان نام حضرت محمد(ص) و دین اسلام است دفاع کنیم.

وی با اشاره به شخصیت بسیار بزرگ پیامبر اسلام گفت: ایشان نمونه اعلا از یک شخصیت و انسان است اما متاسفانه امروز گروهی تصویر بدی از ایشان معرفی می‌کنند تا دیگران را به اشتباه بیاندازند.

جمیل با اشاره به اینکه فرزندی از نوادگان ایشان بنام حضرت مهدی روزی دنیا را نجات خواهد داد گفت: کسانیکه با این حقیقت مبارزه می‌کنند و مخالفت می‌کنند نه تنها بی‌دین هستند بلکه در عقلانیت نیز دچار مشکل هستند و افرادی که از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند خصوصیات واقعی پیامبر را نمی‌دانند.

× هدف اهلی ناسیونالیست مسلمانان هستند

گاریانا از اسپانیا نیز گفت: من هرچند یک کاتولیک واقعی هستم اما از حضرت محمد(ص) آموزه‌های اخلاقی را بهتر از کاتولیک‌ها فرا گرفتم.

وی با اشاره به وضعیت امروز اروپا گفت: بعد از جنگ جهانی دوم صهیونیست‌ها برنامه ریزی ویژه‌ای برای اروپا انجام دادند و به نوعی رهبری آن را در دست گرفتند.

گاریانا در ادامه افزود: امروز ۶۴ میلیون مهاجر در اروپا زندگی می‌کنند که ۵۰ درصد آن‌ها مسلمان هستند و در حال قدرت گرفتن هستند.

وی حرکت‌های ملی گرانه که در سال‌های اخیر در اروپا شکل گرفته را تحلیل کرد و افزود: طرفداران این حرکت‌ها که افرادی ناسیونالیست هستند فقط ۲ درصد جمعیت اروپا را نمایندگی می‌کنند و هدفشان مسلمانان است و قصد دارند با برانگیختن احساسات ملی گرایانه مهاجرت به اروپا را کنترل کنند.

این کار‌شناس فرهنگی اسپانیا ادامه داد: گروهی از مردم نیز در اروپا از این حرکت‌ها حمایت می‌کنند زیرا تصور می‌کنند که با حمایت از این حرکت‌ها می‌توانند به ریشه مسیحی خود برگردند و با لیبرالیسم مبارزه کنند.

× باید سیاست‌های کفرگویانه را خاموش کنیم

پروفسور بین بند نیز طی سخنانی گفت: هدف اصلی ما باید مبارزه و پاسخ دهی به کفر و کفرگویان باشد و باید پروتکل‌های صهیونیسم بین الملل را که سیاست‌های کفر گویانه را حمایت و اجرا می‌کند خاموش کنیم.

وی در ادامه افزود: من یک فرد مذهبی هستم که به مذهب اهمیت می‌دهم و همه کسانیکه مذهبی هستند نیز مذهب خود را دوست دارند و می‌خواهند که دیگران نیز به مذهب آن‌ها احترام بگذارند.

بین بند افزود: احترام به مذهب افراد باعثایجاد محبت می‌شود و راهبرد خوبی برای همبستگی است اما اگر به جای توجه به مذهب به ناسیونالیسم توجه کنیم گمراه می‌شویم.

وی تاکید بیش از حد به ناسیونالیسم را از سوی بعضی کشور‌ها از اهداف صهیونیسم دانست و افزود: امروز ما در تمام دنیا تنوع فرهنگی و کثرت گرایی مذهبی داریم به همین دلیل باید به تنوع فرهنگی و نژادی توجه کرد اما بیشتر به ریشه‌های مذهبی باید بازگشت.

× اگر این عشق به امامان باشد اعتقادات ما محکمتر می‌شود

امیر سلیمانیان از آمریکا نیز طی سخنانی گفت: همه ما به عشق و محبت نیاز داریم و می‌خواهیم دیگران ما را دوست داشته باشند و ما نیز آن‌ها را دوست داشته باشیم و خداوند هم بر این موضوع تاکید کرده است.

وی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام نور عشق را در انسان دمید گفت: عشق قدرت بالای دارد و اگر این عشق به امامان باشد اعتقادات ما محکمتر می‌شود و اگر عبادات برای خداوند با عشق باشد قدرت زیادی ایجاد می‌کند که به همه ما انرژی مثبت می‌دهد.

سلیمانیان با اشاره به اینکه تمام عشق ما باید حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام باشد گفت: زمانیکه ما صلوات می‌فرستیم عشق خود را بیان می‌کنیم و به همین دلیل انرژی مثبت می‌گیریم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز