خبرگزاری کار ایران

فعال سیاسی بحرین در گفت‌وگو با ایلنا:

ملت‌های عربی برخلاف رژیم‌هایشان، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند/ مسئله فلسطین در قاموس حکام عرب تعریف نشده است/ اسرائیل ثروت‌ ملت‌های عرب را مصادره خواهد کرد

ملت‌های عربی برخلاف رژیم‌هایشان، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند/ مسئله فلسطین در قاموس حکام عرب تعریف نشده است/ اسرائیل ثروت‌ ملت‌های عرب را مصادره خواهد کرد
کد خبر : ۹۸۱۵۲۹

عضو سابق شورای جمعیت الوفاق بحرین تأکید کرد که کارکرد رژیم های عربی هموار کردن مسیر عادی‌سازی روابط با اسرائیل و خدمت به این رژیم است.

«ابراهیم المدهون» عضو پیشین شورای جمعیت الوفاق بحرین در تشریح زمینه‌ها و  عوامل اقبال و اظهار تمایل برخی کشورهای عربی به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا تاکید کرد: هنگامی که از عادی‌سازی عربی صحبت می‌کنیم باید بر دو بخش تمرکز کنیم، یکی ملت‌های عرب و دیگری رژیم‌های عربی.

ملت‌های عربی برخلاف رژیم‌های عربی، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند

المدهون گفت: به اعتقاد من همه ملت‌های عربی رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناخته و با عادی‌سازی روابط با این رژیم مخالف هستند. کل ملت عرب می‌دانند که فلسطین توسط اسرائیل و با توطئه و برنامه‌ریزی استعمار فرانسه و بریتانیا اشغال شده است.

رژیم‌های حوزه خلیج‌فارس برای تحقق اهداف استعماری بریتانیا ایجاد شدند

وی افزود: اما رژیم‌های عربی به ویژه رژیم‌های حوزه خلیج‌فارس هیچ مشروعیتی نداشته و نتیجه تولید فکر ملت‌هایشان نیستند، بلکه توسط بریتانیا و برای تحقق اهداف استعماریشان که به بهانه امنیت دریانوردی بین شرق و غرب به منطقه خلیج‌فارس پا گذاشتند، ایجاد شدند. استعمار بریتانیا که با توسل به نیروهای هندی نتوانسته بود اهداف خود را محقق  کند و با مقاومت ملت‌های عرب مواجه شده بود، سناریوی دیگری را برای تامین منافع خود با نام رژیم های عربی پیاده کرد.

فعال سیاسی بحرین تاکید کرد که چنانکه در عملکرد دولت مصر و ماحصل پیمان «کمپ دیوید» در دهه ۷۰ قرن گذشته می‌بینیم، در می‌یابیم این فقط رژیم وقت بود که عادی‌سازی روابط با اسرائیل را پذیرفت اما موجی از قیام مردم مصر به رهبری «جمال عبدالناصر» به پا خاست و همچنان افکار عمومی و ملت مصر در جبهه مبارزه با اشغالگری اسرائیل هستند.

وی افزود: بنابراین رژیم‌های عربی رژیم‌های کارکردی هستند و برای کسانی کار می‌کنند که آنها را اجیر کرده‌اند، هر چند به ظاهر مدعی حمایت از آرمان فلسطین و مخافلت با اشغالگری هستند. بنابراین در اصل آنها خود، زمینه‌ساز عادی‌سازی هستند و هیچ روزی با رژیم صهیونیستی مبارزه نکرده‌اند که حال بگوییم آنها طرح ابتکار عربی بر اساس مرزهای سال ۱۹۶۷ را به جانبی رها کرده‌اند.

توافق سازش بین امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی پیامدهای فرهنگی خطرناکی دارد

المدهون تاکید کرد که پیامدهای توافق سازش بین امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک است. نخستین مورد آن را می‌توان پیامدهای فرهنگی عنوان کرد هر چند که از گذشته روابط پنهانی بین این رژیم‌ها برقرار بوده است، اما آشکار شدن روابط  به رژیم صهیونیستی اجازه می‌دهد بین ملت های نفوذ پیدا کرده و بر فرهنگ مردم منطقه به طور عام و مردم امارات و بحرین به طور خاص تاثیر منفی بگذارد. می‌دانیم که این رژیم‌ها اصلاحاتی چون رژیم اشغالگر، رژیم غاصب و و عباراتی از این دست را از کتب درسی در مدارس حذف خواهند کرد و مدعی صلح و تقریب بین مذاهب خواهند شد. حال آنکه همه می‌دانیم در قاموس این رژیم ها  چیزی به نام تسامح دینی تعرف نشده و اقلیت‌های مذهبی کمترین بهره‌ای از مناصب پستی در این رژیم‌ها نبرده‌اند.

هماهنگی امنیتی درسطح بالا بین اسرائیل و آل نهیان و آل خلیفه وجود دارد

وی گفت: بنابراین رژیم‌های عربی هیچ اعتقادی به وحدت ادیان نداشته و این موضوع از یک سو تاثیر معکوس بر فرهنگ داشته و از سوی دیگر بر امنیت منطقه تاثیر خواهد گذاشت. شاهد تهدیدهای تقریبا همه روزه رژیم صهیونیستی علیه سوریه و فلسطین و لبنان هستیم  و این رژیم کارکردی غیر از جاسوسی ندارد. حال تصور کنید وضعیت امنیت در منطقه چگونه خواهد بود وقتی این رژیم به راحتی می‌تواند در منطقه نفوذ داشته باشد. مطمئنا هماهنگی امنیتی درسطح بالا بین اسرائیل و آل نهیان و آل خلیفه وجود دارد و به همین دلیل پیامدهای خطرناکی برای کشورها و ملت های مجاور وجود خواهد داشت.

اسرائیل بسیاری از ثروت‌های ملت‌های عربی را مصادره خواهد کرد

این فعال بحرینی ادامه داد: پیامدهای اقتصادی عادی‌سازی روابط با اسرائیل را نیز نمی‌توان نادیده گرفت زیرا اسرائیل بسیاری از ثروت‌های ملت‌های عربی را مصادره خواهد کرد. همه ما می‌دانیم که صهیونیست‌ها همیشه در وهله نخست بر چپاول ثروت ملت‌ها برای پیشبرد منافع سیاسی خود و سیطره بر ملت‌ها و سراسر جهان تمرکز می‌کنند.

رژیم‌های عربی فقط به بقای خود می‌اندیشند

وی تصریح کرد: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی پیامدهای نظامی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی و بسیاری پیامدهای دیگر به همراه خواهد داشت. به ویژه اینکه این رژیم‌ها به فکر آرمان فلسطین و دفاع از مسئله محوری ملت های عرب نیستند بلکه برای حفظ قدرت و حکومت، کارکردی استعماری می‌یابند و فقط به بقای خود می اندیشند؛ حال با هر ترفند و خیانت و توطئه‌ای که باشد.

مقاومت تنها گزینه مردم فلسطین است

المدهون افزود: به طور کلی وضعیت همه ملت‌هایی که در برابر استعمار و استکبار و مزدوران اجیر شده آنها در منطقه یعنی رژیم‌های عربی مقاومت کنند، با تهدیدهای و عواقب ناگواری مواجه می‌شوند کما اینکه خود من نیز سلب تابعیت بحرین شدم. حال موضوع آوارگان فلسطینی نیزتفاوت چندانی ندارد. آنها در اصل نباید هرگز امیدی به این رژیم‌ها داشته باشند که حال با برقراری عادی‌سازی روابط از تحقق اهدافشان ناامید شوند. مقاومت تنها گزینه مردم فلسطین در این شرایط است و کشورهای دوست حقیقی چون جمهوری اسلامی ایران پشتیبان اصلی آنان هستند. به اعتقاد من وضعیت آوارگان فلسطین در حال حاضر دست کم از این منظر که حقیقت را دریافته و می‌توانند با عای‌سازی دوست و دشمن را از یکدیگر تشخیص دهند، بهتر از گذشته است.

جاسوسی از ایران، پروژه اصلی اطلاعاتی پس از عادی‌سازی روابط رژیم‌های عربی با اسرائیل است

وی تاکید کرد که روابط امنیتی موساد با رژیم‌های عربی از گذشته وجود داشته و بازداشت و مجازات فعالان سیاسی و مخالفان حکومت از طریق سیطره اطلاعاتی موساد محقق شده است. در حال حاضر نیز با عادی‌سازی روابط با اسرائیل، موساد، سیا و سازمان جاسوسی بریتانیا امکان سیطره کامل بر اطلاعات در بحرین و جاسوسی از همه وقایع این کشور فراهم شده است که هدف اصلی آن نفوذ و سیطره برای جاسوسی از جمهوری اسلامی ایران است و البته مقام‌های ایرانی نسبت به چنین خطری آگاهی دارند.

وقوع کودتا در کشورهای سازشگر دور از ذهن است

المدهون درباره احتمال وقوع کودتا در کشورهای سازشگر تاکید کرد که وقوع چنین حادثه‌ای بسیار سخت می‌نماید زیرا برای تحقق کودتا به همکاری ارتش و قیام افسران آن نیاز است این در حالی است که ارتش در این کشورها به دست آل خلیفه و آل نهیان است و هر نوع اعتراضی را در نطفه خفه می‌کنند. وجود پایگاه‌های خارجی در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و عربی نیز مزید بر علت شده و تحقق چنین هدفی را سخت‌تر می‌کند.  

اتحادیه عرب بزرگ‌ترین خطر برای مسئله فلسطین است

وی گفت: اتحادیه عرب در زمان جمال عبداناصر تاسیس شد اما پس از مدتی با سیطره بیگانگان و به ویژه ایالات متحده از ریل خارج شد و بسیاری از قطعنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی را که صادر می‌کند، با دخالت آمریکا صورت گرفته و این اتحادیه نماینده و نمایانگر اراده حقیقی ملت‌های عرب نیست.

فعال سیاسی بحرین افزود: توجه داشته باشید اتحادیه عرب هنگامی که برای سرنگونی تنها حکومت مبارز و مقاوم یعنی دولت سوریه از صدور هیچ قطعنامه‌ای فروگذار نکرده و برای سقوط «بشار اسد»، رئیس‌جمهوری سوریه  از هیچ توطئه‌ای درغ نکرد، چه انتظاری می‌توان داشت که در امور دیگر و در راس آنها از آرمان فلسطین دفاع کند.  پس اتحادیه عرب بزرگ‌ترین خطر برای مسئله فلسطین است و هرگز بیانگر اراده ملت‌های عربی نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز