گزارش روزنامه الثوره سوریه از تعامل واشنگتن با تروریستها؛
سلاحهای آمریکایی داعش را شگفتزده نکرد
با توجه به میزان و کمیت سلاحهایی که گروه تروریستی داعش با «اشتباه هواپیماهای آمریکایی» به دست آورد، میتوان به این نتیجه قطعی رسید که این میزان سلاح با برنامهریزی قبلی برای داعش پرتاب شد و هرگز به اشتباه برای این گروه پرتاب نشده است.
به دنبال انتشار گزارشهای اخیر، چه بسا بسیاری در آمریکا و جهان این مساله را باور کردند که هواپیماهای آمریکایی به اشتباه سلاح و مهمات برای گروه تروریستی داعش که تلاش میکند شهر «عین العرب»(کوبانی) را به اشغال خود درآورد، پرتاب کردهاند، بدون آنکه بپرسند پس ماهوارهها و هواپیماهای شناسایی آمریکایی که قادر به کشف کوچکترین اشیاء روی زمین آن هم با دقت بالا و از دهها کیلومتر از فراز زمین هستند، کجا رفتند؟
شاید پرسش مهمتر این است که چرا هواپیماهای آمریکایی زمانی اشتباه کردند که ساکنان شهر عین العرب زمام امور را به دست گرفته و عناصر داعش را از مرکز شهر به خارج از آن عقب راندند.
و اما پرسش پر اهمیت این است که چرا آمریکا پرتاب کردن سلاح برای نیروهای مدافع عین العرب را تا بعد از ورود عناصر داعش به داخل شهر به تاخیر انداخته است؟
با توجه به میزان و کمیت سلاحهایی که گروه تروریستی داعش با «اشتباه هواپیماهای آمریکایی» به دست آورد، میتوان به این نتیجه قطعی رسید که این میزان سلاح با برنامهریزی قبلی برای داعش پرتاب شد و هرگز به اشتباه برای این گروه پرتاب نشده است.
بهترین سند برای اثبات وجود برنامهریزی قبلی پرتاب سلاح برای داعش این است که این سلاحها برای عناصر گروه تروریستی داعش در خارج از عین العرب پرتاب شده است این در حالی است که هواپیماهای آمریکایی باید سلاحها و مهمات را برای نیروهای مردمی مدافع شهر داخل آن پرتاب میکردند و فاصله میان دو طرف برای عدم وقوع هر گونه اشتباهی در پرتاب سلاح و افتادن آن به دست داعش، کافی بود.
از طرفی، به گفته شاهدان این گروه به علت کمبود مهمات مجبور به عقبنشینی به خارج از عین العرب شده بود.
برخی این پرسش را مطرح کردهاند که هدف آمریکا از ادامه جنگ عینالعرب و ناتوانی نیروهای مدافع این شهر در شکست گروه داعش چیست؟
پاسخ این است که نرسیدن آمریکا به منافع خود پشت پرده شعلهور کردن این جبهه است. دولت آمریکا زمانی علیه داعش اقدام کرد که این گروه پا را از گلیم خود فراتر گذاشت زیرا بر اساس گزارشهایی که برخی موسسات آمریکایی منتشر کردهاند، این خود سازمان اطلاعات آمریکا است که داعش را به وجود آورده است و خود آمریکا است که با استفاده از پولهای نفت کشورهای حوزه خلیج فارس، عملیات غارت، دزدی، فدیه گرفتن و فروش نفت عراق و سوریه حمایت مالی از این گروه را مدیریت کرد.
واقعیت امر این است که آمریکا پس از اقدامات و تلاشهای زیاد از تسلط و نفوذ رو به زوال خود بر منطقه ناامید نشده است و در شعلهور کردن جبهه عین العرب مصلحتی برای فشار و تحریک چندین طرف از جمله ترکیه، کردها و خود گروه تروریستی داعش دیده است تا بتواند آنها را به گونهای سرگرم کند تا طرح آمریکایی - صهیونیستی برای نجات منافع آمریکا در منطقه را عملی کند.
سخنان رییسجمهوری آمریکا درباره جنگ در شهر عین العرب که گفت این شهر همچنان در معرض سقوط توسط داعش است، تبلیغ برای جنگی طولانیمدت است؛ امری که بر عدم وقوع هر گونه اشتباهی در عملیات پرتاب سلاح تاکید میند. طولانی مدت کردن جنگ نیاز به این دارد که دو طرف سلاح در اختیار داشته باشند و هواپیماهای آمریکایی دقیقا در همین راستا عمل کرده و محمولههای سلاح را از هوا برای نیروهای مردمی مدافع شهر و گروه داعش پرتاب کردند.
متاسفانه واشنگتن و همپیمانانش از پولهای کشورهای عربی برای تضمین تسلط خود بر منطقه استفاده میکنند و حتی بدتر از آن از عربها و مسلمانان به عنوان هیزم جنگ طولانی مدت استفاده میکنند که نزاع جهانی بر سر نفوذ و منافع به شمار میرود.
ترجمه: کریم پورزبید