خبرگزاری کار ایران

انواع بسته بندی عسل و دستگاه های آن

انواع بسته بندی عسل و دستگاه های آن
کد خبر : ۱۵۵۱۰۴۰

عسل یک ماده خوراکی بسیار مقوی و محبوب است و به صورت طبیعی و دستی در طبیعت وجود دارد. عسل محصولی فاسد نشدنی با طول عمر بالایی می‌باشد و از گذشته‌های بسیار دور بشر از این ماده خوراکی لذیذ در طبیعت بهره می‌برده است.

عسل یک ماده خوراکی بسیار مقوی و محبوب است و به صورت طبیعی و دستی در طبیعت وجود دارد. عسل محصولی فاسد نشدنی با طول عمر بالایی می‌باشد و از گذشته‌های بسیار دور بشر از این ماده خوراکی لذیذ در طبیعت بهره می‌برده است.

  با گذشت زمان و مصرف بالای آن بین افراد مختلف جامعه، بشر به فکر راهی برای نگهداری طولانی مدت این محصول غذایی افتاده است. چنانچه در قدیم از ظروف سفالی برای نگهداری از عسل استفاده می‌کردند.

 با پیشرفت علم و تکنولوژی افراد به دنبال طراحی‌های خاص جهت بسته بندی و نیز نگهداری از این محصول برای مدت زمان بیشتر بدون اینکه فاسد شود، باشند. این چنین است که امروزه با گذر از فروشگاه‌های مختلف شاهد بسته بندی‌های مختلفی که برای عسل در ظروف متنوع با اشکال متفاوت طراحی شده، هستیم.

 رایج ترین بسته بندی برای عسل، استفاده از ظروف بسته بندی شیشه‌ای است. از آنجا که مصرف کنندگان خواستار مشاهده کیفیت عینی محصول هستند، این ظروف انتخاب مناسبی به حساب می‌آیند. در حال حاضر به دلیل مصرف بالای روزانه این ماده خوراکی، بسته بندی‌های مختلف در ظروفی با اندازه‌های کوچک و بزرگ طراحی شده است.

 علاوه براین هم اکنون عسل علاوه بر بسته بندی در ظروف شیشه‌ای یا پت، به صورت تک نفره و یکبار مصرف نیز بسته بندی می‌شود. به طور معمول از بسته بندی‌های تک نفره عسل در هتل‌ها، کافی شاپ‌ها، رستوران‌ها، بیمارستان‌ها و... استفاده می‌کنند و مصرف آن روز به روز با افزایش چشمگیری مواجه است.

 از دلایل محبوبیت این نوع بسته بندی نسبت به سایر بسته بندی‌ها، هزینه پایین تولید ساشه و باز بودن دست در طراحی ساشه را می‌توان عنوان کرد. بنابراین بسته بندی ساشه عسل آینده درخشانی خواهد داشت. در این مطلب قصد داریم در کنار هم انواع بسته بندی عسل و دستگاه های مورد نیاز آن را بررسی کنیم، پس همچنان ما را همراهی کنید. 

 

بسته بندی تک نفره عسل

 همانگونه که اشاره شد بسته بندی عسل به صورت ساشه‌های تک نفره نوعی بسته بندی به روز و نوین به حساب می‌آید که با تقاضای بالایی روبه رو شده است و روزانه بر میزان تقاضای آن افزوده می‌شود. جهت بسته بندی عسل تک نفره به دستگاه ساشه نیاز می‌باشد.

 دستگاه ساشه یکی از تجهیزات آینده داردر زمینه بسته بندی عسل می‌باشد که قابلیت بسته بندی محصول در ساشه‌های تک نفره با سرعت و دقت بالا را دارد.

 وزن این بسته‌ها معمولا بین ۱۰ الی ۲۰ گرم می‌باشد که مصرف آن بسیار راحت است و با رعایت کامل بهداشت تولید می‌شوند. از دستگاه ساشه براساس نیاز جامعه در صنایع مختلف غذایی جهت بسته بندی مواد خوراکی به ویژه عسل، صنایع هواپیمایی و راه آهن و در زمینه بسته بندی هدایای تبلیغاتی می‌توان استفاده گسترده‌ای نمود.

 دستگاه بسته بندی ساشه تمامی مراحل بسته بندی محصول را که شامل پر کردن، دوخت و مهر و موم کردن می‌شود را به شکل کاملا اتوماتیک انجام می‌دهد. این دستگاه دارای سیستم عیب یابی خودکار و نیز مجهز به سیستم PLC و  HMI می‌باشد‌. در ضمن جنس بسته‌های ساشه طوری طراحی شده که هیچ تغییری در طعم و مزه اولیه عسل حتی در طولانی مدت ایجاد نمی‌کند.

 

بسته بندی عسل در ظروف جار

 بسته بندی عسل در ظروف شیشه‌ای یا جار از قدمت بالایی برخوردار است و از گذشته‌های بسیار دور به عنوان بهترین راه نگهداری عسل مورد استفاده قرار می‌گرفت. از آنجا که عسل یک ماده خوراکی است، بهتر است در ظروف شفاف مانند شیشه یا پت بسته بندی شود تا کیفیت نهایی آن به وضوح قابل مشاهده باشد.

 ظروف بسته بندی شیشه‌ای در حجم و ظرفیت‌های متفاوت در بازار وجود دارند که با توجه به تقاضای مصرف کننده در وزن‌های ۱۰۰ گرمی الی ۱۰۰۰ گرمی متغیر است. جهت پر و بسته بندی عسل در ظروف جار نیاز به دستگاه پرکن و دربند دارید که عسل را با وزن معین در ظروف مورد نظر پر می‌کند.

 همانطور که می‌دانید عسل ماده ای چسبناک است که برای روندگی بهتر، دستگاه پرکن باید طراحی خاصی داشته باشد. اصولا مخزن این دستگاه‌ها به صورت دو لایه می‌باشد و مخزن داخلی تحت حرارت کمی قرار می‌گیرد تا محتویات درون آن که غلظت بالایی دارند، حالت روندگی پیدا کنند و به راحتی درون ظروف ریخته شوند.

 علاوه بر دستگاه پرکن از دستگاه سیل القایی نیز در خط تولید و بسته بندی عسل در ظروف جار می توان بهره برد. چنانچه تیراژ تولید نسبتا بالایی داشته باشید از دستگاه لیبل زن در قسمت نهایی دستگاه پرکن می‌توان استفاده کرد، تا اطلاعات برند و محصول را روی ظروف چاپ کند‌، ولی اگر ظرفیت تولید پایین است می‌توان این کار را به طور دستی انجام داد. 

 در آخر با توجه به نوع بسته بندی عسل که در نظر دارید، می توان از مراکز معتبر دستگاه مناسب را خریداری و خط تولید خود را راه اندازی نمایید. به طور کلی بسته بندی عسل نوعی فرآیند حیاتی است که به شکل مستقیم روی کیفیت و فروش محصول تاثیر می گذارد. بنابراین انتخاب دستگاه بسته بندی مورد نیاز باید با دقت و بر حسب نیاز کاربر و بازار فروش آن انجام شود.

 قابل توجه شما عزیزان است که شرکت کارآفرینی و تجاری ای جی متشکل از یک تیم متبحر و با تجربه در زمینه مشاوره، فروش و پیشنهاد سرمایه گذاری می‌باشد. شما می توانید از راه های برقراری ارتباط با متخصصین و مشاوران با تجربه شرکت در تماس باشید و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز