خبرگزاری کار ایران

پرشیا استیل ابداع‌کننده روش‌های مدرن پخت در آشپزخانه صنعتی

پرشیا استیل ابداع‌کننده روش‌های مدرن پخت در آشپزخانه صنعتی
کد خبر : ۱۳۰۶۶۳۹

پخت غذا در حجم انبوه، همواره در آشپزخانه‌های صنعتی مشکلات بسیاری به همراه دارد. جاگیر بودن تجهیزات، اتلاف منابع انرژی، گرمای طاقت‌فرسا، احتمال بروز خطر برای پرسنل و از همه مهم‌تر پخت نامطلوب به دلیل به کارگیری تجهیزات نامناسب و بی‌کیفیت، تولید غذا را دشوار می‌کند.

پرشیا استیل با بیش از چهار دهه سابقه طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی، به کمک دانش مدیران و متخصصان خود و سال‌ها تحقیق و توسعه در جهت اصلاح روش‌های پخت و تحول و ارتقای سیستم طبخ غذای انبوه، دو محصول خلاقانه خط پخت اتوماتیک برنج و فر کامبی را با برند بروج و مطابق با استانداردهای جهانی طراحی و تولید کرده است.

خط پخت اتوماتیک برنج، طرح برگزیده بنیاد ملی نخبگان به عنوان خلاقیت نوآورانه

خط پخت اتوماتیک برنج، دستگاه مکانیزه‌ای است که برنج را از طریق تزریق حباب هوای بهداشتی در پاتیل، اکسیژن‌رسانی و یکنواخت کردن دما با کیفیتی کم‌نظیر می‌‌پزد.

این دستگاه علاوه بر ثبت 5 اختراع، افتخارات زیادی را از آن خود کرده است. آقای رضا حنیفی بروج، مدیرعامل شرکت پرشیا استیل و برند بروج برای این دستگاه، گواهی‌نامه اختراع و خلاقیت نوآورانه را از سوی بنیاد ملی نخبگان در سال 1398 دریافت کرده است. این گواهی‌نامه بر اساس نظر هیئت داوران سومین جشنواره ابتکارها و اختراع‌های سوخت و احتراق به ایشان تعلق گرفته است.

از سوی دیگر خط پخت اتوماتیک برنج به دلیل حفظ آب مصرفی و مصرف بهینه سوخت، رتبه دوم اختراعات را در سومین جشنواره ملی ابتکارها و اختراع های سوخت و احتراق زیر نظر انجمن احتراق ایران در سال 1397 کسب کرده است.

تحول در پخت سنتی برنج انبوه با خط پخت اتوماتیک بروج

خط پخت اتوماتیک برنج بروج، با حفظ آب پاتیل برای تکرار عملیات پخت تحول بزرگی در پخت سنتی برنج ایجاد کرده است. حفظ آب پاتیل به جای دورریز، به میزان قابل توجهی در مصرف آب صرفه‌جویی می‌کند.

این دستگاه با طراحی آبکش به صورت متحرک، آب را داخل پاتیل حفظ می‌کند و می‌توان برای پخت برنج‌های ایرانی حداقل 4 بار و برنج‌های خارجی حداقل 5 بار از آب اولیه پاتیل استفاده کرد. 

وجود سیستم تزریق حباب هوای بهداشتی با اکسیژن‌رسانی، یکنواخت کردن دمای آب و عدم نیاز به کفگیر باعث می‌شود نشاسته کمتری از برنج خارج شده و امکان تکرار عملیات پخت در آب اولیه پاتیل فراهم شود.

در هنگام دانه‌گیری، آبکش به کمک یک جک هیدرولیکی قدرتمند از درون آب خارج شده و دانه‌های برنج را روی کانوایر تخلیه می‌کند. کانوایر به صورت دو طبقه و از جنس پلی آمید ساخته شده است. این کانوایر بهداشتی و از نوع Food Grade مناسب برای صنایع غذایی است. طی مسیر طولانی‌تر باعث آبگیری بهتر و خنک شدن دانه‌های برنج شده که افزایش کیفیت پخت را به همراه دارد.

پرشیا استیل ابداع‌کننده روش‌های مدرن پخت در آشپزخانه صنعتی

مزایای خط پخت اتوماتیک

  • صرفه‌جویی 80 درصدی آب
  • کاهش هزینه‌های ناشی از مصرف منابع انرژی، نیروی انسانی و...
  • کاهش دورریز برنج مصرفی به دلیل کیفیت پخت نامطلوب
  • افزایش 10 تا 15 درصدی ری برنج
  • پخت انواع برنج ایرانی، هندی، پاکستانی و تایلندی
  • پخت پلوهای مخلوط با روش جدید
  • کاهش نفرساعت نیروی انسانی
  • افزایش سرعت و ظرفیت پخت
  • مکانیزه و بهداشتی

فر بروج مجهز به تکنولوژی مدرن پخت

اصلاح روش پخت با استفاده از تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن مانند فر کامبی، علاوه بر ارتقاء کیفیت پخت و حفظ مواد مغذی، دورریز مواد غذایی و هزینه‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

فر کامبی بروج با وجود سیستم بخار سه‌گانه و حرارت یکنواخت در تمام طبقات، پخت انواع غذا در حجم انبوه را با بهترین کیفیت و صرفه‌جویی در هزینه‌ها امکان‌پذیر می‌سازد.

با استفاده از این دستگاه می‌توان انواع غذاهای سرخ‌کردنی نظیر شنیتسل، ناگت، ماهی، سیب‌زمینی خلالی و حتی مواد اولیه مانند بادمجان سرخ‌کرده، پیازداغ و... را با روغن بسیار کم آماده کرد.

این مزیت علاوه بر تهیه غذای سالم و خوشمزه، هزینه خرید روغن را به طرز چشمگیری کاهش می‌دهد. همچنین برای تهیه غذاهای رژیمی و دورچین می‌توان از روش بخارپز دستگاه استفاده کرد. سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج، قارچ، کدو سبز، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، لوبیا سبز و... در این دستگاه با حفظ رنگ، بافت، ظاهر و مواد مغذی بخارپز می‌شود.

فر بروج به صورت ارگونومیک طراحی شده است و هنگام کار با آن فشار و آسیب جسمی به آشپز وارد نمی‌شود. برنامه پخت چند مرحله‌ای آشپز را از خارج کردن سینی‌ها از فر برای روش‌های مختلف پخت (گریل، بخارپز و پخت ترکیبی) بی‌نیاز می‌کند.

پرشیا استیل ابداع‌کننده روش‌های مدرن پخت در آشپزخانه صنعتی

مزایای فر بروج

  • اشغال فضای کمتر در آشپزخانه
  • کاربری آسان
  • دارای سه روش پخت گردش هوای داغ، بخار و ترکیبی
  • پخت همزمان غذاهای متفاوت با روش پخت یکسان
  • کاهش هدررفت و ضایعات مواد غذایی
  • شخصی‌سازی برنامه‌های پیش‌فرض پخت
  • کاهش هزینه روغن مصرفی
  • مصرف بهینه گاز، آب و برق
  • کاهش گرمای محیط با توجه به عایق‌بندی مناسب حرارتی
  • کاهش تعدد تجهیزات مختلف در آشپزخانه‌ها
  • حفظ سلامت و ایمنی کاربران
  • شستشوی خودکار

شما می‌توانید برای ارتباط با شرکت «پرشیا استیل» جهت استعلام قیمت محصولات، مشاوره در زمینه طراحی، راه‌اندازی، نصب، تعمیر و تعویض قطعات از طریق وب سایت شرکت به نشانی www.persiasteel.com و ثبت فرم تماس با پرشیا استیل، منتظر تماس کارشناسان شرکت باشید و یا از طریق تماس تلفنی با شماره‌های 02166409674 و 02166403085 با کارشناسان فروش گفتگو کنید.

 

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز