کباب پز ایستاده سیخ گردان چه تفاوتی با کباب پز معمولی دارد؟
استفاده از کباب پزها در زمان تفریحات آخر هفته می تواند لذت پختن کباب را چند برابر کند، استفاده از کباب پزها می تواند موجب راحتی بسیاری از مشاغل مانند رستورانها شود
کبابپزهای ایستاده بهگونه ای تولید شده اند که فاصله بین سیخها و شعله توری میباشد که گوشت به طور کامل و یکدست مغز پخت شود و نسوزد همچنین این دستگاه قابلیت تنظیم شعله را دارد که شما می توانید آن را به طور دلخواه خود تنظیم کرده و کم و زیاد کنید.همچنین یکی دیگر از کاربردها و ویژگیهای کبابپز ایستاده این است که در این کباب پزها در قسمت پایینی سیخها یک سینی قرار دارد که برای جلوگیری از ریختن روغن از کباب پز به بیرون استفاده می شود.همچنین باید گفت که برخی از این کبابپزهای ایستاده موتور دار هستند که این موتورها به پخت یکنواخت کباب کمک شایانی میکند لازم به ذکر است که از این کبابپزهای ایستاده ای موتور دار در رستورانهای بزرگ برای صرفه جویی در وقت و بازدهی بیشتر استفاده می شود.
امروزه به دلیل صرفهجویی در وقت و انرژی افراد خریدهای خود را بهصورت اینترنتی انجام میدهند که در اینجا پیشنهاد ما به شما این است که با مراجعه به سایت اینترنتی آراد برندینگ از انواع کبابپزهای تولید مجموعه ما دیدن کرده و با خواندن هر یک از ویژگیهای آنها گزینه موردنظر خود را انتخاب کرده و آن را بهصورت مستقیم و بدون واسطه از ما خریداری کنید.
کباب پز ایستاده موتوردار
بدون شک آتش یکی از اختراعات مهم بشر بوده است که موجب شد تحول بزرگی در زندگی او روی دهد.
اگر اختراع آتش را از بعد تغذیه ای ببینیم متوجه خواهیم شد که بعد از اینکه انسان یاد گرفت غذای خود را بپزد همه چیز تغییر کرد، انسان توانست غذای بیشتری بخورد، غذای بیشتری ذخیره کند و تولید مثل بیشتری داشته باشد، زیرا که خوردن و هضم غذای پخته شده راحت تر است.رفته رفته انسان یاد گرفت سیخ را اختراع کند و غذا را با آن کنترل نماید، زیرا که آتش داغ بوده و جابجایی غذای روی آتش سخت می باشد. بعد از آن منقل اختراع شد و کم کم کباب کردن مواد غذایی به یک امری معمول تبدیل شد.
فرآیند سرخ کردن در یک ظرف انجام می شد که با ریختن روغن فراوان و غوطه ور کردن مواد غذایی در آن غذا را با حرارت زیاد می پختند که در نتیجه غذا لذیذتر و خوشمزه تر می شد.بعد از گذشت سالها دانشمندان دریافتند که سرخ کردن مواد غذایی باعث سرطان زا شدن آن خواهد شد و این روش طبخ برای سلامت انسان مضر است.از این رو مردمی که به فکر سلامتی خود هستند رفته رفته به سمت کباب کردن غذاها و پختن آن با حرارت غیر مستقیم روی آوردند و کباب کردن دوباره به امری مرسوم تبدیل گشت.امروزه با پیشرفت علم کباب پزهای مدرن مانند کباب پز ایستاده موتوردار ساخته شده اند.
کباب پز ایستاده سیخ گردان
همان طور که اشاره کردیم کباب پزهای امروزی همانند کباب پز سفالی کار را بسیار راحت کرده اند و به راحتی و سرعت و همچنین حجم بالا می توانند پاسخگوی مشتریان باشند، یکی از انواع بیسار کارآمد این کباب پزها، کباب پز ایستاده با ۱۴ سیخ گردان می باشد.
به طور کلی به کباب پز ایستاده سیخ گردان، کباب پزهای مبله نیز می گویند، این کباب پزها بخ صورت عمودی و ایستاده هستند که اپراتور با قرار دادن سیخهای به صورت افقی در آن و راه اندازی موتور گردشی، در حالی که مشعل ها روشن هستند.اقدام به پختن غذاها و معمولا فست فودها می کنند، این سیخ های افقی به حالت دورانی می چرخند و هر طرف که به شعله مشعلها نزدیک می شود شروع به پختن می کند، این حرکت با جایی ادامه پیدا می کند که تمامی غذا از تمام طرف پخته شود و علاوه بر سطح آن، مغز پخت هم گردد. در تمامی طول مدتی که سیخها در درون کباب پز درحال چرخش هستند هیچ نیازی به دخالت دست و کارهایی مثل باد زدن و غیره نیست، خود سیخها و ساختمان درونی کباب پز تمام کارها را انجام می دهد و فقط بعد از مدت زمان کوتاهی می توان از آن استفاده کرد.نکته بسیار جالب دیگر در زمان پخت غذاها و فست فودها این است که در هنگاه دوران و چرخیدن سیخهای درون کباب پز ایستاده، روغن بیرون زده از سیخهای بالایی به روی سیخ های پایین تر می ریزد و موجب نرم ماندن و خوشمزه تر شدن کبابها و جوجه های می گردد که این امر را می توان یکی از خواص استفاده از کباب پز های ایستاده نام برد.