خبرگزاری کار ایران

یک مقام مسئول اعلام کرد:

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زنجیره گندم و آرد
کد خبر : ۹۰۳۱۱۹

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران پس از شیوع ویروس کرونا، موظف به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زنجیره گندم، آرد و نان به صورت کامل شد.

به گزارش ایلنا و به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، عباس ارشدی، امروز در نشست رعایت پروتکل‌های بهداشتی نانوایان در دوران شیوع ویروس کرونا که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بعد از شیوع ویروس کرونا، برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی ملزم شد، لذا طی این مدت در تمام عملیات‌های مربوط به تأمین، ذخیره‌سازی و توزیع کالاهای اساسی از مبدا تا مقصد و ذخیره سازی پروتکل‌های بهداشتی به صورت دقیق رعایت می‌شود.

وی اظهار داشت: بر این اساس تمامی کامیون‌های حمل بار ضد عفونی می‌شوند و فاصله اجتماعی ماشین‌های حمل بار، در سیلوها هنگام بارگیری وتخلیه بار به صورت کامل انجام می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: زنجیره گندم، آرد و نان بر اساس رعایت اصول بهداشتی است و تمام موازین بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، رعایت می‌شود.

ارشدی افزود: البته پس از اینکه آرد به نانوایی‌ها تحویل می‌شود در هنگام تبدیل آرد به نان و تحویل آن به مشتری باید یکسری پروتکل‌های بهداشتی از سوی نانوا و مشتری رعایت شود تا در مجموع نانی سالم به دست مصرف کننده برسد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز