ستاری خبر داد:
دستیابی شرکتهای دانش بنیان به توان ساخت رادارهای هواشناسی
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اظهار داشت: یکی از مهمترین مصوبههای این معاونت استقرار شرکتهای دانش بنیان در محیطهای شهری است و از این رو بخشی از اراضی پردیس برای راهاندازی پارک فناوری پردیس اختصاص می یابد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سورنا ستاری در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای مشترک بین معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه زیست بوم اقتصاد دانش بنیان بسیار مهم است، اظهار داشت: زیست بوم اقتصاد دانش بنیان چیزی جز همدلیها نیست و میتوان با همکاریها شرکتهای دانشبنیان را فعال کرد و ظرفیت و توان آنها را افزایش داد.
وی با اشاره به امضای قرارداد با سازمان هواشناسی تاکید کرد: شرکتهای داخلی توان تولید نرم افزارها و برای سازمان هواشناسی را دارند و نیازی به ورود آنها از کشورهای دیگر نیست و این سرویسها در داخل کشور به راحتی قابل تولید است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به تفاهم نامه دیگر این معاونت با وزارت راه و شهرسازی برای اجرای برنامههای شهر هوشمند اظهار داشت: کارگروهی برای هوشمندسازی شهرها با وزارت راه و شهرسازی تشکیل دادیم و میتوانیم با توجه به ظرفیتهای داخلی در این مسیر حرکت کنیم.
ستاری با اشاره به مصوبه اخیر معاونت معماری و شهرسازی گفت: یکی از مهمترین مصوبههای این معاونت استقرار شرکتهای دانش بنیان در محیطهای شهری است و از این رو بخشی از اراضی پردیس برای راهاندازی پارک فناوری پردیس اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه قرارداد شرکتهای دانش بنیان با سازمان هواشناسی در حال اجرا است گفت: بر اساس 9 سرفصل این قرارداد رادارهای هواشناسی توسط متخصصین داخلی ساخته میشود و میتوان از آنها در بحثهای هواشناسی مقابله با بلایای طبیعی از جمله سیل استفاده کرد.
ستاری افزود: تفاهمنامه کارگروه مشترک طرحهای هوشمند را امروز به امضا رساندیم که در قالب آن مبحث مربوط به الکترونیکی کردن بارنامهها و هوشمندسازی جادهها را دنبال میکنیم.