به مدت ۲ سال؛
صندوق ضمانت صادرات ایران صاحب کرسی بینالمللی شد
صندوق ضمانت صادرات ایران موفق به کسب کرسی بینالمللی در اتحادیه صندوقهای ضمانت صادرات کشورهای اسلامی شد.
به گزارش ایلنا، صندوق ضمانت صادرات ایران موفق به کسب کرسی بینالمللی در اتحادیه صندوقهای ضمانت صادرات کشورهای اسلامی شد و رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل صندوق با اجماع کامل اعضاء به مدت ۲ سال به عنوان هیات مدیره اتحادیه امان انتخاب شد.
عضویت صندوق در هیاتمدیره اتحادیه امان، امکان همکاری بیشتر در حوزه وصول مطالبات خارجی و بیمه اتکایی با سایر کشورهای اسلامی را برای صندوق فراهم آورده و همچنین رایزنی برای تامین فاینانس برای صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی را تسهیل خواهد بود.
از مزایای عضویت صندوق ضمانت صادرات ایران در اتحادیه امان، دسترسی این موسسه را به اطلاعات خریداران خارجی بیشتری فراهم میکند و امکان ارائه پوشش برای صادرکنندگان ایرانی با ضریب اطمینان بالاتری فراهم خواهد شد.
همچنین همکاری اتکایی صندوق با سایر اعضا، ظرفیت پوشش ریسک صندوق را افزایش داده و امکان ارائه خدمات بیشتری را برای صادرکنندگان ایران فراهم میکند.
امکان رایزنی صندوق برای تامین فاینانس برای صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی از دیگر مزایای عضویت صندوق در اتحادیه امان برای صادرکنندگان ایرانی است.
در سالهای گذشته، تبادل اطلاعات فنی بین صندوق و برخی موسسات عضو اتحادیه امان نظیر اگزیم بانک ترکیه و LCI لبنان صورت پذیرفته و برخی دورههای آموزشی مورد نیاز از سوی موسسه LCI در محل صندوق تشکیل شده است.
همچنین در راستای همکاریهای اتکائی و جذب منابع مالی موسسه ICIEC برای پروژههای ایران مانند ساخت خطوط لوله گازی ایران- اروپا و ایران - عمان و نیز پوشش ریسک بخش پتروشیمی ایران، بخشی از ریسک صندوق به موسسه ICIEC واگذار شده است. در حال حاضر نیز، به منظور افزایش تبادلات تجاری ایران و عمان، طراحی محصول جدیدی با همکاری موسسه Credit Oman در دست اقدام قرار دارد.
اتحادیه موسسات اعتبار صادراتی کشورهای اسلامی موسوم به اتحادیه امان (AMAN UNION) در سال ۲۰۰۹ به ابتکار دو مؤسسه چند جانبه اسلامی(ICIEC) به عنوان بازوی بیمهای بانک توسعه اسلامی و موسسه ضمان به عنوان شرکت بیمه اعتبار صادرات کشورهای عربی و ۱۴ موسسه بیمه صادرات و سرمایهگذاری ملی یا به تعبیری ECA اسلامی از جمله صندوق ضمانت صادرات ایران، ترکیه، امارات، الجزایر، مصر، اندونزی، اردن، لبنان، مالزی، عمان، سنگال، سودان، تونس تأسیس شد. در حال حاضر این اتحادیه ۱۸ عضو دائم و ۲۴ عضو وابسته و ناظر دارد.