در جلسهای مطرح شد؛
بررسی برنامهها و اقدامات صورت گرفته در هلدینگ سیمان تأمین و فارس و خوزستان در نشست با مدیران عالی شستا
در جلسه مشترک مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) با مدیرعامل و اعضاء هیات مدیره هلدینگ سیمان تأمین و فارس و خوزستان ضمن بررسی برنامهها و اقدامات صورت گرفته، راهکارهای لازم ارائه شد.
به گزارش ایلنا، مرتضی لطفی، مدیرعامل شستا با اشاره به برنامههای مدون هیات مدیره جدید شستا گفت: در راستای ارتقای امور و همافزایی نخستین جلسه مشترک شستا با هلدینگهای تحت پوشش در محل هلدینگ سیمان برگزار میشود و مصمم هستیم از این پس با برنامهریزی و حضور مؤثر در هلدینگها ضمن نظارت جدی برنامههای مدنظر با سرعت بیشتر محقق شود تا ذینفعان بهره لازم را به موقع ببرند.
وی با استماع گزارش مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تأمین و سایر اعضای هیات مدیره و مدیران عالی هلدینگ سیمان، راهکارهای لازم و دستورات مربوطه را ارائه کرد.
مدیرعامل شستا با تأکید بر تحقق کامل برنامهها و پیشبینیهای ملحوظ شده در بودجه مصوب سال 97 هلدینگ و شرکتهای تحت پوشش بر مدیریت دقیق بازار جهت تحقق قیمت فروش سیمان و برگزاری به موقع مجامع عمومی شرکتها و پرداخت مطالبات سهامداران تاکید کرد.
لطفی با اشاره به پیگیری و اجرای طرحهای سیمانی مدنظر هلدینگ نظیر سیمانالعماره عراق، سیمان خرامه در فارس و ساخت خط جدید سیمان دورود، بر حل مشکلات ارزی و تسریع در تسویه 5/22 میلیون یورویی فاینانس از بدهی ارزی سیمان آبیک و حل مشکلات سایر کارخانجات با تدبیر مدیریت هلدینگ تأکید کرد.
وی به اصلاح ساختار مالی و نیروی انسانی هلدینگ و شرکتهای تابعه اشاره کرد و اظهار داشت: شستا با راهاندازی سامانه هوش تجاری BI) Business Intelligence) و بهرهمندی همه هلدینگها و شرکتها در پی تسریع در امور، شفافیت و استفاده آنلاین همه مدیران از اطلاعات موجود است.
مدیرعامل شستا بر ضرورت استفاده از مزایا و فرصتهای ایجاد شده موضوع ماده 20 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور و اصلاحیههای آئیننامههای اجرائی مربوط به ماده 20 مذکور و همچنین بند پ ماده 2 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور و مفاد بند و تبصره 5 ذیل ماده واحد قانون بودجه سال 97 کل کشور را راجع به تهاتر بدهی بانکی شرکتها با دولت، مهم ارزیابی و بر پیگیری آن تأکید کرد.
مدیرعامل شستا همچنین استفاده از سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (سامانه نیما) بانک مرکزی، پیگیری ادغام شرکتهای هلدینگ عمران و حمل و نقل در هلدینگ سیمان، برنامهریزی جهت پذیرش سهام شرکتهای سیمان آبیک، زنجان و ساوه در بورس اوراق بهادار و بررسی توجیه اقتصادی صادرات ریالی کلینکر و سیمان در مقایسه با صادرات ارزی را خواستار شد.
در ابتدای جلسه صفاکیش، مدیرعامل هلدینگ سیمان فارس و خوزستان و سیمان تأمین ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت، برنامهریزیهای هیاتمدیره هلدینگ جهت تحقق حقوق ذینفعان به ویژه منویات و برنامههای ابلاغی شستا یادآور شد.
همچنین هریک از معاونان و مدیران عالی شستا و اعضای هیات مدیره و معاونان و مدیران عالی هلدینگ دیدگاهها و راهکارهای خود را درباره مباحث مختلف اعلام کردند.