استاندار تهران:
تعطیلی معادن شن و ماسه فاجعه بار است/ لزوم فعال شدن صادرات محصولات معدنی
استاندار تهران گفت: شن و ماسه برای ساختمان سازی اهمیت بالایی دارند و معادن استراتژیک محسوب میشوند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمد حسین مقیمی، در جلسه شورای معادن استان تهران گفت: بخش معادن در هر کشوری از اهمیت بالایی برخوردار است، معادن در ایران از سرمایههای ملی محسوب میشوند و حفظ و حراست از آنها اهمیت بالایی دارد.
مقیمی افزود: شورای عالی معادن تا به امروز با جدیت فعالیت کرده است و امیدواریم با شناخت و اکتشاف معادن جدید سطح ذخیره از مواد معدنی را افزایش دهیم.
استاندار تهران با بیان این که ارزش سطح ذخیره کشور بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد دلار است، اظهار داشت: تا به امروز ۲۰ تا ۳۰ درصد از معادن موجود در کشور کشف شده و قابل دسترسی است.
وی ادامه داد: شناخت ما از معادن با اکتشاف بیشتر میشود و به دلیل همین مسئله اکتشافات از اهمیت بالایی برخوردار است و سازمان زمین شناسی کشور یکی از افتخارات کشور است.
استاندار تهران تاکید کرد: هر زمانی که نام تهران در معادن مطرح میشود همه به سراغ معادن شن و ماسه میروند. شن و ماسه برای ساختمان سازی اهمیت بالایی دارند و معادن استراتژیک محسوب میشوند. تعطیلی معادن شن و ماسه فاجعه بار است؛ البته زمانی که یک باد میوزد به دلیل نزدیکی این معادن به شهر تهران، شن و ماسه تهران را فرا میگیرد.
مقیمی با بیان اینکه ایجاد معادن باعث تخریب محیط زیست میشود، افزود: باید به مسائل محیط زیستی توجه ویژه شود.
استاندار تهران با اشاره به پشتیبانی از معادن گفت: پشتیبانی از معادن بسیار مهم است چرا که کار معدن از فعالیتهای سخت محسوب میشود.
وی با بیان اینکه باید خام فروشی جلوگیری شود، تاکید کرد: باید ماده استخراج شده از معادن به محصولی تبدیل شود که ارزش افزوده دارد.
استاندار تهران درباره صادرات گفت: صادرات مسئله بسیار مهمی است و باید بخش صادرات فعال شود تا بخشی از صادرات غیر نفتی به محصولات معدنی اختصاص یابد.
مقیمی تاکید کرد: فولاد و زغال سنگ بزرگترین معادن در سطح کشور هستند و سهم بالایی را به خود اختصاص دادهاند.