خبرگزاری کار ایران

نماینده یک شرکت آلمانی حاضر در سیزدهمین نمایشگاه صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب:

برجام یک قرارداد چند جانبه بین‌المللی است

برجام یک قرارداد چند جانبه بین‌المللی است
کد خبر : ۵۴۸۱۰۰

نماینده شرکت «وتر (Veter)» آلمان گفت: تصور ما این است که در ایران بسیار موفق خواهیم بود و ما جزو اولین کمپانی‌هایی هستیم که بعد از برجام آماده و پیش قدم برای عقد قرارداد در ایران شدیم.

به گزارش ایلنا، در حالی سیزدهمین نمایشگاه صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران این روزها در حال برگزاری است که حدود 105 شرکت خارجی از 20 کشور دنیا در آن شرکت دارند. این در حالی است که شاید بسیاری بر این گمان بودند که به‌دنبال سخنرانی رییس جمهور آمریکا استقبال چندانی از این نمایشگاه و نمایشگاه‌های مشابه در کشور نشود. کارشناسان معتقدند حضور این شرکت‌ها می‌تواند حائز فواید زیادی از جمله؛ تبادل تجربه با شرکت‌های داخلی، انتقال فناوری و بعضاً انعقاد قراردادهای متعدد در بخش‌های گوناگون این صنعت باشد.

طبق سنوات گذشته برای دریافت فضای فکری شرکت‌های خارجی و معرفی محصولات جدید ارائه شده در نمایشگاه، سراغ یکی از این شرکت‌ها رفتیم تا گفتگویی کوتاه با او انجام دهیم. این گفت‌وگو با شرکت «وتر» آلمان است. نماینده این شرکت در غرفه نمایشگاه در مورد محصول جدیدی که در نمایشگاه امسال ارائه کرده می‌گوید: ما کیسه‌هایی را تولید کرده‌ایم که به آن کیسه‌های مسدودکنندهٔ لوله می‌گوییم و در نمایشگاه امسال تهران عمدتاً در حال معرفی این محصول هستیم.

کریستوفر رینگز (Christopher Rings) اضافه می‌کند: روش کار این محصول، بدین گونه است که اگر نیاز به تعمیر در بخشی از لوله‌های اصلی آب داشته باشیم این کیسه را درون لوله قرار داده و با جریان فشار بسیار قوی هوا آن را پر می‌کنیم تا بخشی از لوله را مسدود کرده و اجازهٔ عبور آب از آن قسمت را تا زمانی که فعالیت تعمیر به پایان برسد ندهد.

وی ادامه می‌دهد: نکته قابل تأمل در این سیستم این است که نیازی به بستن کل انشعاب آب در حین تعمیر نیست.

رینگز اشاره می‌کند: این اولین بار است که نماینده ای از شرکت «وتر» جهت ارائه محصول به ایران سفر کرده است. تکنولوژی مذکور بسیار جدید است و تا جایی که پس از تحقیقات به عمل آمده دریافتیم تا کنون این تکنولوژی در ایران وجود نداشته است.

وی در ادامه در مورد دلیل حضور شرکت خود در نمایشگاه سیزدهم صنعت آب و تأسیسات آب و فاضلاب می‌گوید: ما می‌خواهیم بدانیم در ایران صنعت آب، راه‌های نگهداری و مرمت دستگاه‌ها و لوله‌های اصلی شهری چقدر پیشرفت داشته و کشور ایران در حال حاضر در چه مرحله ای از تکنولوژی در این صنعت به سر می‌برد. این دلیل اصلی ما برای حضور در این نمایشگاه است.

همچنین وی در مورد ارزیابی خود از شرکتش در ایران توضیح می‌دهد: تصور ما این است که در بازار ایران بسیار موفق خواهیم بود. ما جزو اولین کمپانی‌هایی هستیم که بعد از برجام آماده و پیش قدم برای عقد قرارداد در ایران شدیم.

در ادامه وقتی از او در مورد ارزیابی‌اش از برجام و تأثیر احتمالی لغو آن از سوی آمریکا می‌پرسم، پاسخ می‌دهد: بزرگ‌ترین مشکل ما جهت گیری‌های اخیر کشور آمریکا در مورد ایران است، کمپانی ما در واقع زیر مجموعهٔ یک شرکت آمریکایی است و این مشکلات را برای ما بیشتر می‌کند اما به هر جهت برجام یک پیمان بین المللی است و در نهایت ما مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت و با ایران به توافق‌های خوبی خواهیم رسید.

همچنین رینگز در مورد مشکلات پیش رو در حوزه مبادلات بانکی اضافه می‌کند: ما تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه انجام داده‌ایم و کاملاً این آمادگی را داریم که با ایران وارد معاملات شویم، در حقیقت اطمینان کافی برای ما حاصل شده است.

در پایان وی از برنامه‌های شرکت «وتر» جهت همکاری با ایران می‌گوید: ما در کشور آلمان در حوضهٔ صنعت بسیار پیشرفت کرده‌ایم و خدمات زیادی را ارائه داده‌ایم، دولت آلمان نیز از ما حمایت کرده و از خدمات ما بهره برده است، ما امیدواریم بتوانیم همین روند را در ایران نیز داشته باشیم.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز