خبرگزاری کار ایران

راهکار توسعه آبزی پروری در ایران پرورش ماهی در قفس است

راهکار توسعه آبزی پروری در ایران پرورش ماهی در قفس است
کد خبر : ۵۳۷۸۵۶

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران پرورش ماهی در قفس را راهکار توسعه آبزی پروری در کشور بیان کرد و گفت: با وجود محدودیت های آبی کشور ،بیش از 530 قفس پرورش ماهی در دریا رها شده است.

به گزارش ایلنا، حسن صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: با توجه به هزینه‌ های ساخت قفس و پرورش ماهی در آن، یک فرایند 10 ساله لازم است تا بخشی از هزینه برگردد. به گفته وی؛ پرورش ماهی در قفس از سال 81 در کشور آغاز شد اما با وقفه ای در سال 84 ، مجدداَ از سال 92 در حال انجام است.

وی با یادآوری پنج هزارو 800 کیلومتر سواحل کشور، گفت: پیش بینی ما تولید یک هزارو 400 تن انواع ماهی در این روش بود که سال گذشته 2 هزار تن برداشت شد. دکتر صالحی همچنین اظهار داشت: در استان گلستان 12 قفس پرورش ماهی در دریا رهاسازی شده است که ظرفیت پرورش 50 تن ماهی را دارد، اما قفس های دیگر منابع آبی کشور بین 30 تا 130 تن ظرفیت دارد.
رئیس سازمان‌ شیلات ایران از فعالیت 60 شناور صید ماهی درعمق 300 متری دریا نیز خبر داد و گفت: صید این شناورها فانوس ماهی بوده که 35 درصد آن برای تولید پودرماهی و مابقی به عنوان غذای آبزیان پرورشی استفاده می شود.
به گفته وی؛ این نوع ماهی در گذشته به میزان حدود 100هزار تن از خارج وارد می شد اما اینک بخش اعظم آن توسط شناورها صید می شود. وی یادآور شد: تا پایان برنامه ششم توسعه میزان برداشت این نوع ماهی به 100 هزار تن در آب های کشور خواهد رسید. دکتر صالحی در خصوص برداشت میگو در گلستان نیز اظهار داشت که پیش بینی برداشت امسال از مجتمع پرورش میگو گمیشان حدود 1550 تا 1600 تن است.
وی در پایان افزود: در گلستان 32 مزرعه 20 هکتاری پرورش میگو با 507 هکتار سطح مفید وجود دارد که مشکلی در خصوص تامین آب این مزارع وجود ندارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز