خبرگزاری کار ایران

وزیر نیرو در جمع مدیران ارشد صنعت برق تأکید کرد؛

لزوم آمادگی واحدهای مختلف صنعت برق برای پیک بار تابستان/ پیش‌بینی 20 هزار مگاواتی مصرف برق در وسایل سرمایشی

لزوم آمادگی واحدهای مختلف صنعت برق برای پیک بار تابستان/ پیش‌بینی 20 هزار مگاواتی مصرف برق در وسایل سرمایشی
کد خبر : ۴۹۵۳۷۱

وزیر نیرو گفت: به طور متوسط استفاده از وسایل سرمایشی از جمله کولرها حدود 30 درصد از کل مصرف برق کشور را شامل می شود و پیش بینی این است که در تابستان سال جاری نیز مصرف برق این وسایل سرمایشی به حدود 20 هزار مگاوات برسد.

به گزارش ایلنا، «حمید چیت چیان» وزیر نیرو امروز در نشستی با مدیران ارشد صنعت برق کشور بر  لزوم آمادگی هر چه بیشتر مجموعه های صنعت برق برای مدیریت پیک بار تابستان سال جاری تأکید کرد.

وی در این نشست گفت: بر اساس پیش بینی های انجام شده و با توجه به شروع زودتر فصل گرما در سال جاری به نظر می رسد که پیک بار مصرف برق در مقایسه با پیک تابستان سال گذشته با افزایش قابل ملاحظه ای روبرو باشد.

وی تصریح کرد: مقایسه متوسط مصرف برق در هفته جاری با مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد که حدود 3 هزار مگاوات مصرف برق با افزایش روبرو بوده است و این یعنی اینکه ممکن است روزهای پیک در تابستان سال جاری در مقایسه با سال های گذشته افزایش یابد.

وی تأکید کرد: از راهکارهای بسیار مهم برای کنترل پیک مصرف برق در تابستان و اجتناب از فرآیند خاموشی، همکاری بخش های مختلف از جمله صنایع و مشترکین خانگی و اداری برای مصرف برق در زمان های کم باری شبکه برق است.

وی اضافه کرد: امیدواریم در تابستان سال جاری نیز مردم فهیم کشورمان با صنعت برق کشور برای کاهش مصرف برق خود بویژه در زمینه وسایل سرمایشی به ما کمک کنند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به طور متوسط استفاده از وسایل سرمایشی از جمله کولرها حدود 30 درصد از کل مصرف برق کشور را شامل می شود و پیش بینی این است که در تابستان سال جاری نیز مصرف برق این وسایل سرمایشی به حدود 20 هزار مگاوات برسد.

وزیر نیرو در پایان تأکید کرد: در روزهای مانده به پیک تابستان از توانیر انتظار می رود که با انجام یکسری از اقدامات فرهنگی در سطح جامعه زمینه همکاری بیشتر مردم با صنعت برق را فراهم آورد.

گفتنی است، پیک مصرف برق در تابستان سال گذشته برابر با 52 هزار و 692 مگاوات بوده است که پیش بینی می شود در تابستان سال جاری به حدود 55 هزار مگاوات برسد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز