بازدید چیتچیان از ترمیم خط آبرسانی به شهرها و روستاهای جنوب استان فارس؛
دستور وزیر نیرو برای تغییر مسیر خط آبرسانی به 9 شهر استان فارس/ ترمیم خط آبرسانی لارستان تا 48 ساعت آینده
وزیر نیرو در بازدید از خط آبرسانی به شهرها و روستاهای جنوب استان فارس دستور اقدام فوری برای ترمیم خط و جابجایی مسیر خط انتقال برای جلوگیری از تکرار این حادثه را صادر کرد.
بهگزارش ایلنا، "حمید چیتچیان" وزیر نیرو ساعتی پیش به همراهی استاندار استان فارس و معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور از محل خط آبرسانی سلمان فارسی به 9 شهر و 40 روستا که بر اثر سیل تخریب شده بازدید کرده و از نزدیک در جریان علملیات اجرایی و بازسازی این خط قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس در این بازدید از حساسیت عملیات ترمیم خط لوله آبرسانی لارستان خبر داد و افزود: تلاش میکنیم تا 48 ساعت آینده این خط لوله ترمیم و آب در آن جاری شود.
مهندس "محمد علی قلندری" مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان فارس با اشاره به اینکه جنس این لوله GRP است و فشار آب بالای داخل لوله شرایط فنی کار اجازه نمیدهد که از همان ابتدا فشار آب را به فشار اصلی آن برسانیم گفت: پس از ترمیم خط لوله، به مرور فشار آب داخل لوله افزایش خواهد یافت تا به حداکثر فشار مورد نیاز برسد.
وی با اشاره به اینکه اینکار تا پایان بصورت شبانه روزی ادامه خواهد داشت افزود: تلاش خواهیم کرد تا 48 ساعت آینده خط لوله ترمیم و آب در آن جاری شود.
قلندری با بیان اینکه خط لوله آبرسانی به لارستان 9 شهر را با ظرفیت 916 لیتر در ثانیه تحت پوشش دارد و بر اثر خسارات ناشی از سیل، در نقطه کهنویه در نزدیکی شهر خنج دچار شکستگی شده است، افزود: به محض قطع بارش عملیات اجرایی برای ترمیم خط مذکور آغاز شد ولی به دلیل باتلاقی بودن منطقه امکان استفاده از ماشین آلات سنگین در مجاورت خط انتقال نبود که با ساخت جاده جدید اینکار در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه از زمان آغاز بارندگی پرسنل آبفای فارس به صورت شبانه روزی اینکار را ادامه میدهند افزود: در زمان حاضرعملیات جاده سازی رو به اتمام است و مصالح مورد نیاز، لوله و اتصالات و بستر کار آماده شده که با اتمام طرح جاده سازی لوله گذاری آغاز خواهد شد.
مدیر عامل آبفای فارس با بیان این مطلب که خط انتقال در مجاورت طرح زهکشی قرار گرفته و حفرههای بزرگی در منطقه ایجاد شده و حدود 5 کیلومتر از لوله مورد آسیب آینده خواهد بود افزود: با بازدید وزیر نیرو از منطقه و صدور دستور ویژه وی مقرر شد که مسیر لوله گذاری تغییر کند تا در آینده در امر آبرسانی با مشکل خاصی مواجه نشویم.
وی ادامه داد: جمعیتی که از 9 شهر و 40 روستا از این طرح منتفع میشود بالغ بر 500 هزار نفر است و با توجه به اینکه آب آشامیدنی استحصالی از چاههای منطقه دارای کیفیت بالایی نیست این خط لوله بایستی هرچه سریع تر ترمیم شده تا تداوم آبرسانی که یکی از موضوعات بسیار مهم منطقه است با تأخیر مواجه نشود.
محمد علی قلندری با بیان اینکه این خط لوله با مجموع مخازن ذخیره آب بالغ بر 50 هزار متر مکعب ذخیره سازی شده بود و چاههای رزرو منطقه تماماً در مدار قرار دارند افزود: در مدت چهار روزی که این خط لوله قطع شده، خللی در آبرسانی به هیچ یک از شهرها ایجاد نشده و تمامی شهرهای منطقه دارای آب هستند.