مدیر بیمه آتشسوزی بیمه البرز در گفتوگو با ایلنا:
بازار کویتیها را الان بیمه نمیکنیم/ اکثر اهالی خیابان جمهوری برای بیمه آتشسوزی مراجعه کردهاند
تاکنون 905 مشتری جدید برای بیمهاتشسوزی مراجعه کردهاند که اکثرا از اهالی خیابان جمهوری بوده اند که تاکنون پوشش بیمهای نداشته اند.
علیرضا مقرب، مدیر بیمه آتشسوزی بیمه البرز در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در مورد عدم اقدام برای بیمه آتشسوزی اموال ساختمان پلاسکو از سوی هیات مدیره این ساختمان اظهار داشت: این ضعف از سوی هیات مدیره ساختمان پلاسکو بوده و آنها اقدام به این کار نکردند.
مدیر بیمه آتش سوزی بیمه البرز افزود: شرکتهای بیمه به صورت جداگانه واحدهای دارای سرقفلی و موجودی اموال را بیمه کردهاند. ما در این مدت با مشتریان خود تماس گرفتیم تا به ستاد مراجعه کنند و تشکیل پرونده دهند .
وی ادامه داد: به دلیل این که خسارتها کلی است قرار شده تا بدون در نظر گرفتن ماده 10 قانون بیمه، پروسه پوشش بیمهای انجام شود.
وی افزود: دو بانک نیز در زیر مجموعه بیمه البرز هستند و افرادی که وام گرفته بودند در واقع ذینفع اصلی بانک بوده، خسارتها نیز به بانک پرداخت خواهد شد، تا وام افراد تسویه شود.
مقرب با بیان اینکه 11 واحد ساختمان پلاسکو تحت پوشش بیمه البرز است. خاطر نشان کرد: خسارتها نیز تخمین زده شده است.
وی گفت: سه نوع پوشش بیمهای اموال، مسئولیت، فوت و نقص عضو هم اکنون وجود دارد اما باید فرهنگسازی لازم برای بیمه اموال در اصناف اجرا شود.
مقرب تصریح کرد: امروز روند بیمهنامههای صنفی به صورت تصاعدی بالا رفته و مراجعه کنندگان زیاد شدهاند.
وی افزود: یکیاز مشکلات حاکم بر بیمهها نه تنها بیمه ناقص ن اموال است بلکه اولویت بندی اشتباه در بیمه است. به عنوان مثال بعضی از بیمه گذاران ساختمان پلاسکو شیشهها را بیمه کرده بودند اما چرخ های خیاطی و وسایل دوخت خود را بیمه نکرده بودند.
مدیر بیمه آتش سوزی بیمه البرز گفت: در برخی موارد 200 میلیون سرمایه پوشاک فرد بوده که آنرا 50 میلیون تومان اعلام کرده بودند و همین موضوع باعث شد تا خسارتهای کمتری نیز به انها داده شود.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون 905 مشتری جدید برای خرید بیمه آتشسوزی مراجعه کردهاند که اکثرا از اهالی خیابان جمهوری بودهاند که تاکنون پوشش بیمهای نداشتند.
در پاسخ به این پرسش که آیا الان بازار کویتیها را بیمه میکنید؟ ، گفت: خیر بازار کویتیها را با شرایط کنونی نمیتوانیم بیمه کنیم.
به گزارش ایلنا؛ (در ماده 10 قانون بیمه آمده است؛ در صورتی که کسی اموال خود را در زمان صدور بیمه نامه کاملا" به روز و واقعی بیمه کرده باشد، ولی در زمان حادثه ارزش آن بالاتر رود (گران شود) بازهم ماده 10 اعمال میشود. لذا در صورت افزایش قیمت مال، بیمه گذار باید شرکت بیمه را درجریان گذاشته و حق بیمه اضافی متعلقه پرداخت کند.)