رییس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس تهران در گفتگو با ایلنا:
30 تا 40 درصد از رستوران داران تهران به ارائه خدمات افطار می پردازند
برخی از رستوران داران در ماه رمضان به مرمت ، تعمیرات و نقاشی ساختمان و جابه جایی دکوراسیون خود می پردازند .
سیدعلی اصغر میر ابراهیمی، رییس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس تهران در گفتگو با ایلنا اظهار داشت: در این ماه حدود 30 تا 40 درصد از رستوران داران تهران به ارائه خدمات افطار می پردازند.
وی افزود: برخی دیگر نیز در این ماه به مرمت ، تعمیرات و نقاشی ساختمان و جابه جایی دکوراسیون خود می پردازند .
میر ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که یک افطار ساده چقدر می شود ؟، اظهار داشت: نرخ یک افطاری ساده ( نان و پنیر و سبزی ، خرما ، چای و زولبیا و بامیه تک نفره ) بین 4 تا 7 هزار تومان بسته به نوع خدمات رستوران و سرویس دهی آن خواهد بود.