معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت؛
رونق تولید و صادرات از مهمترین سیاستهای دولت در سال 94
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه از ظرفیت های موجود برای کمک به واحدهای صنعتی استفاده خواهیم کرد، گفت: رونق تولید و صادرات از مهمترین اولویت های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال 94 است و این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات این دو حوزه به کار خواهد بست و از تمام ظرفیت های موجود در این مسیر بهره خواهد گرفت.
به گزارش ایلنا از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، محسن صالحی نیا با بیان اینکه لوایح حمایت از تولید و خروج از رکود برنامه عملیاتی دولت برای رفع مشکلات در بخش تولید و صادرات است، افزود: خوشبختانه این لوایح به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسیده و بزودی آئین نامه های اجرایی آن تصویب و ابلاغ خواهد شد.
وی با اعلام اینکه بخشی از مشکلات صنعتگران استانها قابل حل است، گفت: کارگروه حمایت از تولید در استانها بصورت منظم تشکیل می شود و مشکلاتی که در استان قابل حل باشند از قبیل مشکلات موجود در حوزه تامین اجتماعی و اداره امور مالیاتی در این کارگروه طرح و نسبت به رفع آنها اقدام خواهد شد و ما نیز مشکلاتی که نیاز به پیگیری وزارت صنعت، معدن و تجارت در سطح ملی را دارند را پیگیری خواهیم کرد.
صالحی نیا تاکید کرد: مشکل تامین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی یک مشکل ملی است و ما تلاش خواهیم کرد راه حل های مناسبی برای آن تعریف کنیم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: تامین سرمایه در گردش و نقدینگی برای حوزه تولید از مهمترین دغدغه های همه مسئولین است و متاسفانه در ارتباط با تامین منابع مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی با مشکل مواجه هستیم که امیدواریم با اجرای لوایح حمایت از تولید و خروج از رکود بخش زیادی از این مشکلات حل شود.
وی با اعلام اینکه در سال 93، 65 درصد نیاز سرمایه در گردش صنعت کشور تامین شد، افزود: اعتبار در نظر گرفته شده در این بخش در سال 92، 65 هزار میلیارد تومان بود و این رقم در سال 93 به 103 هزار میلیارد تومان رسید و پیش بینی کرده ایم این مقدار در سال 94 به 120 یا 130 هزار میلیارد تومان برسد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: محدودیت ها همیشه وجود دارد و باید با برنامه ریزی مناسب و ایحاد زیرساخت های مناسب از محدودیت ها گذشت.
وی یکی دیگر از مشکلات سرمایه گذاران و صنعتگران را ساخت کالاهای مشابه دانست و به سرمایه گذران این اطمینان را داد که در این زمینه از آنها حمایت خواهد شد.