خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با ایلنا:

حاکمیت به دنبال مسدودسازی اینترنت نیست/ مذاکره در مورد نحوه سرویس‌دهی اینترنت ماهواره‌ای در کشور

حاکمیت به دنبال مسدودسازی اینترنت نیست/ مذاکره در مورد نحوه سرویس‌دهی اینترنت ماهواره‌ای در کشور
کد خبر : ۱۱۹۷۰۸۸

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: به‌دنبال تعیین چارچوب‌های ورود اینترنت ماهواره‌ای به کشور هستیم. اما باید این نکته را در نظر داشت که هر سرویس‌دهی بحث‌های اقتصادی خود را دارد که باید نخست این مسائل را حل و فصل تا بتوان در آن چارچوب عمل کنیم.

صادق عباسی شاهکوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این پرسش که شما بحث ورود اینترنت ماهوره‌ای به کشور را مطرح کردید آیا زیرساخت‌ها برای ورود این اینترنت به کشور فراهم شده است؟ گفت: بحث اینترنت ماهواره‌ای سال‌هاست که در دنیا مطرح و استفاده می‌شود، طبیعی است که برای ورود هر فناوری و سرویسی به کشور نخست باید زیرساخت‌ها و چارچوب‌های آن تعیین و تنظیم شوند.

به گفته وی؛ سازمان تنظیم و مقررات به‌دنبال تعیین چارچوب‌ها برای ورود اینترنت ماهواره‌ای به کشور است. اما باید این نکته را در نظر داشت که هر سرویس‌دهی بحث‌های اقتصادی خود را دارد که باید نخست این مسائل را حل و فصل تا بتوان در آن چارچوب عمل کنیم.

 رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات با بیان اینکه هنور اینترنت ماهوره‌ای وارد کشور نشده است، افزود: در حال مذاکره و گفت‌وگو در این بخش هستیم که به چه نحوی می‌توان این سرویس‌دهی را در کشور وارد کنیم اما هنوز در ابتدای مسیر هستیم و برای خود ما نیز این راه روشن و مشخص نیست.

عباسی شاهکوه ادامه داد: فکر می‌کنم مصوبه شرایط ورود اینترنت ماهواره‌ای در سایت سازمان تنظیم وجود دارد و می‌توان به آن مراجعه کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آغاز طرح توسعه شبکه دسترسی ثابت مبتنی بر فیبرنوری تلاش دولت برای توسعه سرعت اینترنت در کشور محسوب می‌شود این در حالیست که تعدادی از نمایندگان مجلس به‌دنبال کاهش سرعت اینترنت در کشور هستند، آیا در بحث سرعت اینترنت در حاکمیت اجماع نظری وجود ندارد؟ گفت: باید بگویم که کسی در جمهوری اسلامی ایران به دنبال قطع و مسدودسازی  اینترنت نیست البته اگر اشکالاتی در سرویس‌دهی و کیفیت وجود داشته باشد تلاش داریم که این مشکلات را به زودی رفع کنیم.

این مقام مسئول ادامه داد: آنچه مهم است ما فناوری اطلاعات را راهبردی و فرصت‌ساز می‌دانیم و معتقد هستیم که می‌توان با استفاده از آن اقتصاد و مشکلات نظام اداری را نجات داد از این‌رو در این مسیر حرکت می‌کنیم.

 عباسی شاهکوه با اشاره به تعریف سالم‌سازی فضای مجازی، گفت: سالم‌سازی فضای مجازی به معنی وضع قوانین و مقررات است ما از سال‌های گذشته قوانینی در این زمینه داشتیم و مراد ما از طرح این مسائل در واقع به معنی قانونی کردن فضای مجازی در کشور است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز