معاون وزیر صمت مطرح کرد:
تعریف ساز وکار تهاتر لوازم خانگی با ونزوئلا
رئیس سازمان توسعه تجارت اظهار داشت: در کشورهایی مانند ونزوئلا ساز و کاری را برای تهاتر کالاهای اولویتدار مانند لوازم خانگی تعریف شده است؛ در مورد هند و کشورهای CIS نیز رایزنها را برای توسعه صادرات لوازم خانگی فعال کردهایم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، علیرضا پیمانپاک در نشست امروز و جلسه هماندیشی با تولیدکنندگان لوازم خانگی اظهار کرد: برنامهریزیهایی شده تا طی چهار سال آینده صادرات کشور به ۳۵ میلیارد دلار افزایش پیدا کند. برای رسیدن به این هدف اولویتبندی برای کشورهای هدف انجام دادهایم که با توجه به محدودیت منابع باید بتوانیم تمرکز خود را روی این کشورها بگذاریم.
وی افزود: با برنامهریزی در حوزههایی مانند توسعه لجستیک، تعرفههای ترجیحی، اصلاح قوانین و مقررات و اصلاح ساختارها در بخش رایزنها تلاش میکنیم تا به توسعه صادرات کمک کنیم.
رئیس سازمان توسعه تجارت خاطرنشان کرد: الگوی اولیه برای توسعه صادرات لوازم خانگی به برخی کشورها که سابقه صادرات به آنها را داشتهایم مانند عراق و سوریه توسط رایزنهای کشورمان در این کشورها مشخص شده و قرار است با کمک ذینفعان بخش لوازم خانگی این برنامه تکمیل شود.
وی اضافه کرد: با توجه به بررسیهای انجام شده از سوابق صادراتی قیمت و کیفیت لوازم خانگی ایرانی در کشورهای هدف مناسب است اما در بخش خدمات پس از فروش موفق نبوده و در این بخش ضعیف هستیم و باید روی آن کار کنیم. پیشنهاد شده که برای توسعه بازار موضاعات برندینگ و اعتبار خریدار مورد توجه قرار گیرد.
پیمانپاک خاطرنشان کرد: در کشورهایی مانند ونزوئلا ساز و کاری را برای تهاتر کالاهای اولویتدار مانند لوازم خانگی تعریف شده است؛ در مورد هند و کشورهای CIS نیز رایزنها را برای توسعه صادرات لوازم خانگی فعال کردهایم.
معاون وزیر صمت گفت: با توجه به رویکردی که بیشتر کشورها در حمایت از تولید داخل دارند باید صادرات قطعات و تولید مشترک را در دستور کار قرار دهیم.