خبرگزاری کار ایران

درهم اندیشی بازنشستگان صنعت نفت و کمیته انرژی اتاق بازرگانی اصفهان:

استفاده از ظرفیت بازنشستگان در اجرای پروژه‌های نفتی

استفاده از ظرفیت بازنشستگان در اجرای پروژه‌های نفتی
کد خبر : ۲۱۲۶۲۴

برای ایجاد ۱۶ واحد تولیدی درپالایشگاه اصفهان، حضور شرکت‌های فنی و مهندسی نیاز است که می‌توان از ظرفیت استان اصفهان در این راستا استفاده کرد.

مسوول کمیته انرژی اتاق بازرگانی اصفهان در نشست هم اندیشی مدیران و کار‌شناسان بازنشسته صنعت نفت و بخش خصوصی در جهت ارتقا جایگاه اصفهان در اجرای پروژه‌های صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که در سالن اجتماعات اتاق اصفهان برگزار شد، گفت: کمیته مشترکی بین اتاق و پالایشگاه اصفهان با هدف استفاده از توان استان در اجرای پروژه‌های صنعت نفت تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، رضا خیامیان استفاده از توان نیروهای بازنشسته متخصص پالایشگاه، جهت انجام پروژه‌های انرژی را بخشی از فعالیت این کمیته برشمرد و گفت: استان اصفهان دارای ظرفیت‌های بسیاری برای انجام پروژه‌های پیمانکاری در صنعت انرژی است که کمیته انرژی تلاش دارد این ظرفیت‌ها را به فعالان اقتصادی معرفی کند.

«ناصر خیری»، رییس تعمیرات شرکت پالایش نفت اصفهان، در این نشست با اشاره به برگزاری جلسات متعدد بین اتاق اصفهان و پالایشگاه، جهت استفاده از ظرفیت بازنشسته‌های این مجموعه گفت: تشکیل مجموعه‌ایی شامل بخش‌های مهندسی، اجرایی، تعمیرات، تدارکات از بازنشسته‌های پالایشگاه می‌تواند نقش مهمی در اجرای طرح‌های توسعه ایفا کند.

وی با اشاره به تولید بنزین و گازوییل یورو ۴ در پالایشگاه نفت اصفهان گفت: ایجاد ۱۶ واحد تولیدی در این پالایشگاه، نیازمند حضور شرکت‌های فنی و مهندسی است که می‌توان از ظرفیت استان اصفهان در این راستا استفاده کرد.

وی افزود: متاسفانه در استان اصفهان ساختار و تشکیلات منسجم که بتواند همه بخش‌های فنی طرح‌های توسعه پالایشگاه را پوشش دهد، وجود ندارد.

خیری افزود: چنانچه پروژه‌های توسعه پالایشگاه دنبال شود برای پنج هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

بحران اشتغال استان اصفهان را فرا می‌گیرد

«علی صفرنورالله»، مسوول کمیته کنسرسیوم‌های صنعتی اتاق اصفهان، در این جلسه با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ هزار بیکار در استان اصفهان وجود دارد، گفت: سالانه یکصد هزار فارغ التحصیل به این تعداد اضافه می‌شود و طی سه سال آینده با بحران اشتغال در استان روبرو خواهیم شد.

وی تصریح کرد: بحران بیکاری در استان از بقیه بحران‌ها پر هزینه‌تر است و بایستی مسوولین دولتی و بخش خصوصی برای جلوگیری از این بحران راهکاری پیدا کنند.

صفرنورالله، فرد محوری به جای گروه محوری در فعالیت‌های اقتصادی را یکی از چالش‌های مهم در انجام پروژه‌های بزرگ اقتصادی برشمرد و گفت: به دلیل اینکه گروهی فعالیت نمی‌کنیم بسیاری از پروژه‌های پیمانکاری در داخل و خارج کشور به استان تعلق نمی‌گیرد.

وی با اشاره به حجم قراردادهای سنگین شرکت‌های بزرگ تولیدی مانند فولادمبارکه، ذوب آهن، نیروگاه و پالایشگاه گفت: تنها نصیب اصفهان از این شرکت‌ها، آلودگی هوا است زیرا اکثر پروژه‌ها توسط شرکت‌های خارج از استان انجام و نیروی انسانی آنان نیز از سایر شهر‌ها تامین می‌شود.

وی خواستار هم افزایی فعالان اقتصادی استان اصفهان در کسب پروژه‌های توسعه و ایجاد واحدهای صنعتی داخل و خارج استان و حتی خارج از کشور شد.

وی اضافه کرد: چنانچه هم افزایی در بین فعالان اقتصادی استان ایجاد شود مساله بیکاری استان به صورت خودکار برطرف می‌شود.

صفرنورالله با اشاره به بازار عراق برای انجام پروژه‌های صنعتی گفت: این کشور فرصت خوبی برای ایجاد کنسرسیوم‌های صنعتی و بازرگانی بین شرکت‌های استان اصفهان است.

یاوری، یکی از بازنشستگان پالایشگاه اصفهان در این نشست گفت: با استفاده از دیدگاه‌ها و نقطه نظرات بازنشستگان صنعت نفت می‌توان کنسرسیوم‌های نفتی تشکیل داد. زیرا هر یک از آنان بیش از ۳۰ سال در صنعت نفت مشغول فعالیت بودند.

وی اصفهان را پایتخت صنعت کشور نامید و گفت: با توجه به اینکه صنعتگران بزرگی در اصفهان وجود دارد پروژه‌های متوسط و بزرگ مراکز تولید انرژی به شرکت‌های خارج از استان واگذار می‌شود.

وی افزود: شرکت‌های اصفهانی تنها کارهای معمولی و جزیی ساختمانی را در این پروژه‌های بزرگ انجام می‌دهند.

یاوری با تقدیر از تشکیل کمیته ویژه اتاق اصفهان و پالایشگاه جهت استفاده از ظرفیت بازنشستگان صنعت نفت گفت: دانش و تجربه بازنشستگان نیازمند ساختار سیستمی است تا بتواند در قالب یک کنسرسیوم طرح‌های توسعه پالایشگاه‌های داخل و خارج استان را دنبال کند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز