خبرگزاری کار ایران

به منظور برنامه ریزی برای احیای رودخانه زاینده رود؛

اتاق فکر آب در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل شد

اتاق فکر آب در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل شد
کد خبر : ۱۷۵۰۷۷

خشک شدن زاینده رود علاوه بر تهدید کشاورزی و صنعت، صدمات جبران ناپذیری به محیط زیست حاشیه این رودخانه وارد ساخته است.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان در سی و هفتمین جلسه کمیته آب با اشاره به اهمیت رودخانه زاینده رود بر اقتصاد و محیط زیست استان اصفهان گفت: از این پس کمیته آب به اتاق فکر با هدف تبیین راهکارهای اجرایی و کمک به استانداری اصفهان و سازمان های دولتی جهت احیای این رودخانه تغییر نام پیدا می کند.

به گزار ایلنا از اصفهان؛ خسرو کسائیان با انتقاد از کم توجهی مسوولین کشوری به موضوع آب اصفهان اظهار داشت: خشک شدن زاینده رود علاوه بر تهدید کشاورزی و صنعت بر بخش شرب و محیط زیست حاشیه این رودخانه صدمات جبران ناپذیری وارد ساخته است.

وی اصلاح نگرش اصفهان ستیزی در استان های مجاور و کشور را خواستار شد و تصریح کرد: نباید با نگاه احساسی ظرفیت ها و زیرساختهای اقتصادی که در طول چند صد ساله اخیر در اصفهان ایجاد شده به تدریج از میان برود.

عضو شورای شهر اصفهان افزود: زاینده رود شریان حیاتی چند استان است و به علت بی تدبیری امروز این شریان حیات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد تهدید واقع شده است.

سید احمد علی عاملی از تهیه نامه به امضای اعضای ادوار شورای شهر اصفهان در بیان مسایل و مشکلات رودخانه زاینده رود خطاب به رییس جمهور خبر داد و گفت: در شورای شهر کمیته ویژه و مرکز تحقیقاتی برای پیگیری احیای زاینده رود تشکیل شده است.

وی استفاده از پساب فاضلاب های شهری در تولید محصولات کشاورزی در شرق اصفهان را خطرناک توصیف کرد و اذعان داشت: پساب ها فقط باکتری زدایی می شود و فلزات سنگین در این آب وجود دارد و محصولات کشت شده با این پساب ها عامل بیماریهای بسیاری در آینده خواهد بود.

مسوول کمیته آب اتاق اصفهان چاه های حریمی زاینده رود را یکی از عوامل موثر در خشک شدن زاینده رود در پایین دانست و گفت: برداشت بی حساب و کتاب آب در بالادست مهمترین عامل خشک شدن زاینده رود در پایین دست شده است و مدیریت یکپارچه می تواند به این بی نظمی پایان دهد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز