خبرگزاری کار ایران

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

ضرورت تشکیل سازمان سلامت و ورزش در کلانشهر اصفهان

ضرورت تشکیل سازمان سلامت و ورزش در کلانشهر اصفهان
کد خبر : ۱۳۱۴۴۳

تشکیل سازمان سلامت و ورزش در زیر مجموعه معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری برای برنامه ریزی و نظارت بر فعالیتهای مردمی در مناطق و محلات شهر اصفهان ضروریست.

ایلنا: نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان از وجود بیش از ۲۰۰ محله با جمعیتی بالغ بر دو میلیون نفر در این کلانشهر خبر داد و با اشاره به اهمیت و جایگاه سلامت گفت: تشکیل سازمان سلامت و ورزش در زیر مجموعه معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری جهت برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت‌های مردمی در مناطق و محلات شهر اصفهان ضروری‌ست.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ احمد شریعتی، مشارکت، توان و انگیزه مردم را در پیشرفت امور و رفع مشکلات تاثیرگذار و حفظ ساختارهای مردمی در حوزه سلامت را ضروری دانست و گفت: نباید با استفاده از ساختارهای بسته اداری، پویایی و نشاط از جامعه سلب شود.

وی، لزوم توجه به شاخص‌های اجتماعی در محلات را مورد تاکید قرار داد و سلامت را تولید اجتماعی و زاییده تعاملات اجتماعی بیان کرد و افزود: پیگیری مقوله سلامت به عنوان مهم‌ترین زیر ساخت توسعه پایدار ضروری است و برای تحقق آن باید از دل محلات و خانواده‌ها شروع شود و با استفاده از ظرفیت، توان و پتانسیل سازمان‌ها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی و با مشارکت شهروندان گسترش یابد.

شریعتی توسعه فرهنگ سلامت در ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و به ویژه معنوی برای تحقق محله و شهر سالم را ضروری بیان و تصریح کرد: با ایجاد خانه‌های سلامت و سراهای محله با رویکرد ورزش، سلامت و تندرستی در راستای فعالیتهای سلامت محور از طریق کانونهای اجتماعی، فرهنگی، پایگاههای مقاومت بسیج و شبکه سلامت یاران و شوراهای سلامت در محلات و ارائه خدمات مختلف به شهروندان این مهم اجرایی خواهد شد.

وی به نقش اساسی و تاثیرگذار ورزش و تحرک و فعالیت‌های بدنی در سلامت جسمی، روحی، روانی و اجتماعی شهروندان اشاره کرد و گفت: فعالیتهای بدنی و ورزش‌های مناسب یکی از عناصر اصلی زندگی سالم در کنار تغذیه سالم، زندگی بدون دخانیات و اجتناب از مصرف مواد مضر بوده که انجام آن‌ها برای تمام افراد در هر سن و شرایطی ضروری است و این امر باعثارتقای بهداشت و سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌ها می‌شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان، ایجاد شورای سیاستگذاری و راهبردی سلامت در راس مدیریت اجرایی شهر را خواستار شد و تصریح کرد: با تحقق این مهم رویکرد آمایش توسعه سلامت و توسعه دانش سلامت شهری مبتنی بر شاخص‌های سلامت از طریق پیشنهاد راهبردهای اصولی مبتنی بر مشارکتهای مردمی و همکاریهای بین بخشی و برقراری نظام نظارت همگانی و ارتباط مستقیم مدیریت شهری با شهروندان و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنان ممکن خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به کیفیت نامطلوب آسفالت خیابان‌ها و معابر شهر اصفهان اشاره کرد و لزوم اصلاح و ترمیم آسفالت آن‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: سطح خیابان‌ها بسیار لغزنده شده و با توجه به فصل سرما و یخبندان، این امر باعثوقوع تصادفات دلخراش می‌شود و لازم است مسئولان شهرداری در اسرع وقت نسبت به آسفالت و اصلاح آن‌ها اقدام کنند.

شریعتی، تشکیل کمیته و کارگروه ویژه برای پیگیری مشکلات کم آبی و خشکی زاینده رود در کمیسیون حمل و نقل، محیط زیست و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان را خواستار شد و اظهار امیدواری کرد: با شکل گیری این کارگروه در راستای راهکار‌ها و پیشنهادهای کارگروههای تخصصی، این معضلات و مشکلات هر چه سریع‌تر رفع شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز