سرپرست جهاد کشاورزی جوین خبر داد؛
تولید ۱۴ هزار تن پیاز در جوین خراسان رضوی
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان جوین از آغاز برداشت محصول پیاز از سطح ۱۹۰ هکتار از اراضی شهرستان جوین خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از سبزوار، علی اکبر قارزی در این باره گفت: متوسط راندمان برداشت محصول پیاز در جوین ۷۳ تن در هکتار است که مهم ترین ارقام کشت شده آن را "میگون" و"زرگان " تشکیل می دهند.
قارزی افزود: شرایط آب و هوایی منطقه موجب شده تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کشها استفاده شود به همین دلیل پیاز تولیدی در این شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار است و این ویژگی سبب ماندگاری بیشتر پس از برداشت شده و بازار پسندی بهتری دارد .
وی توضیح داد: زمان کشت محصول پیاز اواخر اسفند ماه و کار برداشت آن اواخر مهرماه است.
قارزی افزود: محصول پیاز تولیدی شهرستان علاوه بر فروش در بازار شهرستان، در سایر بازار های استان نیز به فروش میرسد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: آموزش و ترویج در خصوص استفاده از سیستم آبیاری نوین، کشت نشایی، تغذیه مناسب، تاریخ کشت به موقع، از جمله اقدامات جهاد کشاورزی برای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول است .