خبرگزاری کار ایران

رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس :

تعامل با جامعه دانشگاهی محوری ترین فعالیت اتاق در دور جدید است

 تعامل با جامعه دانشگاهی محوری ترین فعالیت اتاق در دور جدید است
کد خبر : ۹۸۲۳۹۱

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس گفت: ایجاد تعامل با جامعه دانشگاهی محوری ترین فعالیت اتاق در دور جدید است.

به گزارش ایلنا از بندرعباس، صفا در نشست امضا تفاهمنامه که با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، دبیر کل اتاق و مدیران و معاونت های دانشگاه آزاد اسلامی همراه بود، اظهار کرد: این تفاهمنامه به منظور تعامل سازنده میان اتاق و دانشگاه و استفاده بهینه از ظرفیت های طرفین به امضا رسید.

وی بیان کرد: آموزش تجار و بازرگانان همواره در اولویت برنامه های اتاق بازرگانی بندرعباس قرار داشته است و ما می توانیم از ظرفیت دانشگاه در این حوزه استفاده کنیم.

صفا تاکید کرد: استفاده از ظرفیت دانشگاه در اتاق بازرگانی بندرعباس با انعقاد این تفاهمنامه ملموس خواهد شد و امید است بتوانیم با استفاده از تخصص جامعه دانشگاهی استان به دستاوردهای بسیار خوبی در راستای رسیدن به اقتصادی پویا و کارآمد برای استان دست یابیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان‌ نیز در این نشست با تأکید بر گسترش تعامل همکاری بین دانشگاه و اتاق بازرگانی گفت: استفاده از ظرفیت طرفین و بهره‌مندی از متخصصان اتاق در کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی می‌تواند فصل جدیدی از فعالیت‌ها را به روی جامعه بگشاید.

احسان کامرانی افزود: در کشورهای توسعه‌یافته، دانشگاه‌ها به‌عنوان اصلی‌ترین محور توسعه، بیشترین درآمد خود را در حوزه تولیدات علمی، پژوهشی و فناوری  و خدماتی کسب می‌کنند و این راهکار باید در دانشگاه آزاد مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی‌ گفت: دانشگاه‌ها برای ورود به حوزه صنعت و تجارت ابتدا باید توانایی خود را در این عرصه به‌ اثبات برسانند تا بخش صنعت با اطمینان خاطر بتواند همکاری لازم را با دانشگاه نهادینه کند.

این مسئول بیان کرد: اتاق بازرگانی به‌عنوان یک بخش تأثیر‌گذار می‌تواند در این فرایند کار هماهنگی و همکاری بین صاحبان پیشه، صنایع و معادن را  بر عهده بگیرد و مانند یک پل ارتباطی دانشگاه و صنعت را به هم نزدیک‌تر کند.

وی استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری در اتاق بازرگانی را نیز از دیگر موارد  مهم  برشمرد و اظهار کرد: این ظرفیت می‌تواند با استفاده از تخصص افراد و نیاز‌های اتاق بازرگانی در حوزه‌های مختلف مورد بهره‌برداری و استفاده قرار گیرد.

رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در ابتدای این نشست با تشریح برنامه‌های پژوهشی و تولیدات علمی گفت: جهت‌گیری دانشگاه بر‌محور حل‌مسئله‌ و پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه است.

علیرضا سایبانی افزود: وجود کارگاه‌ها، لابراتوارها، آزمایشگاه‌های مجهز و هیئت علمی کارآزموده و کاردان در واحدهای دانشگاه‌ آزاد  استان هرمزگان‌ ظرفیت‌ بزرگی است که می‌تواند به‌کمک صنعت و تجارت بیاید و در رشد و موفقیت این بخش کمک کند.

وی سیاست دانشگاه را  در استمرار ارتباط با بخش کسب و کار، صنعت و تجارت مهم ارزیابی کرد و افزود: اتاق بازرگانی به‌عنوان نماینده پارلمان بخش خصوصی می‌تواند با شناسایی ظرفیت‌های موجود در استان با دانشگاه همکاری علمی و پژوهشی داشته باشد.

مدیر آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی بندرعباس نیز در این نشست بیان کرد: اتاق با تعاملات خود در حوزه دانشگاهی می تواند در مباحث آموزشی به تجار تحول ایجاد نماید.

شیما کریمی اضافه کرد: دوره های آموزشی متعددی برای تجار در اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار می گردد و اتاق بازرگانی و دانشگاه می توانند با همسویی در مقوله آموزش شاهد تحولات شگرفی در این حوزه باشند.

وی تصریح کرد: برگزاری دوره های آموزشی با همکاری جامعه دانشگاهی استان و معادل سازی گواهی های آموزشی با مقاطع دانشگاهی از جمله پیشنهاداتی بود که توسط مدیریت آموزش اتاق بازرگانی بندرعباس پیشنهاد گردید.

همکاری در حوزه تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان، کارگاه‌های آموزشی، تشکیل و تقویت کمیسیون‌های تجاری و اقتصادی، طراحی دپارتمان‌های آموزشی و پژوهشی، برگزاری همایش ملی صنعت و دانشگاه و ... از مهم‌ترین مسائل مورد بحث این جلسه بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز