خبرگزاری کار ایران

مدیرکل بهزیستی فارس :

برخی خانواده‌ها با هدف درآمد بیشتر کودکان خود را وادار به کار می‌کنند

برخی خانواده‌ها با هدف درآمد بیشتر کودکان خود را وادار به کار می‌کنند
کد خبر : ۹۷۸۸۵۲

مدیرکل بهزیستی فارس با بیان اینکه متاسفانه برخی از خانواده‌ها با انگیزه‌ سودجویی و درآمد بیشتر کودکان خود را وادار به کار در خیابان‌ها می‌کنند گفت: این کودکان طی چهار ساعت ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان از کار خیابانی کسب درآمد می‌کنند.

به گزارش ایلنا محمدصادق کشفی‌نژاد در جمع خبرنگاران افزود: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا برنامه‌های هفته ملی کودک امسال با شعار “آینده را باید ساخت” به صورت مجازی در سطح استان برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری مراسم بزرگداشت هفته ملی کودک در سردر اداره بهزیستی و مهدهای کودک، برگزاری مسابقه نقاشی، کاردستی، شعرخوانی، قصه‌گویی در فضای مجازی با موضوع "آینده را باید ساخت"، اجرای طرح خیرین کوچک و اهدای هدایا به کودکان، استفاده از پیام‌های تربیتی و قوانین حقوق کودک و راه اندازی اتوبوس جهت توزیع ماسک بین کودکان محروم در حاشیه کلانشهر شیراز از مهمترین برنامه‌های هفته ملی کودک است.

مدیرکل بهزیستی فارس ادامه داد: امروز با همکاری کانون توسعه و همیاری مهدهای کودک در شیراز تعداد هزار عدد ماسک بین کودکان در محلات شیراز توزیع شد.

کشفی‌نژاد با اشاره به اینکه حقوق کودک، بخشی از موضوعات حقوق بشر است، بیان کرد: سازمان بهزیستی از منظر سلامت اجتماعی و روانی این مهم را در اولویت دارد که ۴ اصل کنوانسیون جهانی حقوق کودک از جمله حق برخورداری از هویت شخصی و مستقل، منع تبعیض و ... را مورد توجه قرار دهد.

مدیر کل بهزیستی فارس گفت: پدیده‌های اجتماعی ابعاد گسترده‌ای دارند که پدیده کودکان خیابانی یکی از آنهاست که با آن مواجه هستیم. 

کشفی‌نژاد با بیان اینکه بالغ بر ۸۰ درصد از کودکان فعال در تقاطع‌های شیراز، اتباع بیگانه و تنها حدود ۲۰ درصد از آن‌ها ایرانی هستند، آموزش و فرهنگ سازی را مهمترین راهکار حل این معضل دانست.

وی بیان کرد: بهزیستی به‌عنوان نهاد یک توان خاصی دارد فرزندان را در اختیار بهزیستی قرار داده و حمایت کرده و مهارت به آن آموزش داده می‌شود و معابر و چهار راه اسیب‌هایی را برای آن‌ها به دنبال دارد.

مدیرکل بهزیستی استان فارس خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ و ۹۸، سازمان بهزیستی برای ۵۰ نفر از کودکان کار شغل ایجاد کرده است.

کشفی‌نژاد با اشاره به فعالیت ۴ مرکز خدمات در بحث آسیب‌های اجتماعی کودکان و همکاری با ۳ خیریه در این رابطه، ادامه داد: هدف اصلی ما بحث توانمندسازی کودک و خانواده است و تنها یک دستگاه متولی به تنهایی نمی‌تواند از این رو برای ساماندهی کودکان حمایت تمامی دستگاه‌ها را می‌طلید.

وی تصریح کرد: استان فارس در سال ۹۸ در حوزه ارائه خدمات کودکان بین تمام سازمان‌های بهزیستی کشور رتبه اول را کسب کرد.

وی از اجرای طرح‌های مرتبط به حوزه کودکان با دستگاه‌های حامی خبر داد و گفت: در حوزه تکدی گری و کودکان کار و بزرگسال باید پرداخت مستقیم بر بیفتد، زیرا مسیر تربیتی را مخدوش می‌کند.

مدیرکل بهزیستی فارس ادامه داد: یکی از برنامه‌های پیشنهادی ما برای حل موضوع این است که مؤسسات طرف بهزیستی در شیراز به تعداد کافی وجود دارد بنابر این، خیریه‌ها در سطح شهر نقاطی را پوشش دهند که کمک جمع آوری شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز