مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان تاکید کرد:
گیاهان دارویی، فرصتی برای جوامع محلی و احیا منابع طبیعی
![گیاهان دارویی، فرصتی برای جوامع محلی و احیا منابع طبیعی](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/56UPBIAD0h7s/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0ph30KGMBRG2I7otfNPZWXfo,/%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C.jpg)
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: کشت گیاهان دارویی فرصتی برای جوامع محلی و روستاییان و احیا منابع طبیعی میباشد.
بهگزارش ایلنا از بندرعباس، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان با اشاره به اهمیت کشت گیاهان دارویی در عرصههای منابع طبیعی به دلیل اثرات مستقیم و غیر مستقیم آنها روی این عرصهها، اظهار کرد: کشت این گونهها افزایش پوشش گیاهی در سطح خاک و به نوعی افزایش تولید علوفه را به دنبال دارد.
وی افزود: زیادشدن پوشش گیاهی عرصههای طبیعی با جلوگیری از برخورد مستقیم قطرات باران به سطح خاک، مانع فرسایش و کوبیدگی سطحی خاک و در نتیجه افزایش نفوذ آب درون خاک، تقویت سفرههای آب زیرزمینی و بهبود آبدهی چشمهها و قنوات میشود.
ذاکری بهبود اقتصاد مرتعداران را از اثرات غیرمستقیم کشت گیاهان دارویی دانست و بیان کرد: دامداران و مرتعداران ذیحق میتوانند با توسعه گیاهان دارویی به صورت نیمه صنعتی از این گیاهان بهرهبرداری و با برداشت و فروش آنها در بازار درآمد داشته باشند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان تصریح کرد: وقتی اقتصاد مرتعدار خوب باشد، بدون شک فشار بر عرصههای مرتعی کمتر و مراتع آن مناطق وضعیت بهتری پیدا میکنند.
ذاکری در پایان اضافه کرد: بازار گیاهان دارویی صرفا مختص بازارهای داخلی نبوده و در کل جهان برای گیاهان دارویی ایران متقاضی وجود دارد و همانطور که پیشتر نیز گفته شد این تقاضا رو به افزایش است.
گیاهان دارویی گونهها و مصارف مختلفی دارند، از این گیاهان نه تنها برای درمان بیماریها بلکه در صنایع کنسروسازی، نوشابه سازی، عطر سازی و غذایی نیز استفاده میشود.