رئیس پلیس راهور آذربایجانشرقی خبر داد:
کاهش ۱۱ درصدی آمار تصادفات جادهای/ عدم توجه به جلو عامل بیشترین تصادفات
رئیس پلیس راه آذربایجانشرقی گفت: آمار تصادفات جادهای منجر به فوت از ابتدای سالجاری تاکنون، ۱۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، سرهنگ رضا کریمی نژاد، در گفت و گو با خبرنگاران گفت: در سال جاری ۱۹۳ مورد تصادف منجر به فوت در جاده های استان روی داده که در این حوادث ۲۲۸ نفر فوت کرده اند در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۳۱۸ فقره تصادف منجر به فوت روی داده بود که در اثر آن ها ۲۷۰ نفر فوت کرده بودند.
وی اظهار داشت: از این تعداد ۱۳۱ نفر معادل ۵۷ درصد در راه های اصلی، ۴۰ نفر معادل ۱۸ درصد در راه های فرعی، ۴۳ نفر معادل ۱۹ درصد در راه های روستایی و ۱۴ نفر معادل ۶ درصد در آزادراه های استان فوت کردهاند.
رئیس پلیس راه آذربایجانشرقی گفت: در این مدت ۱۲۶ نفر نفر معادل ۵۹ درصد در سرصحنه، ۱۰۰ نفر معادل ۴۴ درصد در بیمارستان و ۲ نفر معادل ۷ درصد در مسیر بیمارستان فوت کرده اند.
سرهنگ کریمی نژاد، ادامه داد: در این مدت ۲ هزار و ۵۶ مورد تصادف جرحی روی داده که در آن ۳ هزار و ۴۸۹ نفر مجروح شده و ۶ هزار و ۸۹۸ تصادف منجر به خسارت مادی روی داده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تعداد تصادفات جرحی ۱۷ درصد، تعداد مجروحان ۱۸ درصد و تصادفات خسارتی نیز ۲۳ درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه بیشترین علت تصادفات در جاده های استان با ۵۹ مورد معادل ۲۷ درصد مربوط به عدم توجه به جلو بوده است، یادآوری کرد: تخطی از سرعت مطمئنه با ۵۶ مورد و ۲۵ درصد، انحراف و تجاوز به چپ با ۴۹ مورد و ۲۱ درصد، سایر با ۲۴ مورد و ۱۱ درصد، خستگی و خواب آلودگی با ۱۶ مورد و ۷ درصد، عدم رعایت حق تقدم با ۱۲ مورد و ۵ درصد و تغییر مسیر ناگهانی با ۱۲ مورد و ۵ درصد به ترتیب در ردههای بعدی علت تصادفات قرار دارد.
رئیس پلیس راه آذربایجانشرقی با تاکید بر همکاری دستگاههای متولی برای کاهش آمار تصادفات جادهای استان، خواستار تجمیع محورهای فرعی و روستایی، تسریع در راهاندازی دوربینهای جادهای، ایجاد و رسیدگی به سیستم روشنایی به ویژه در ۳۰ کیلومتر حاشیه شهرها، گردنه ها، پیچ های دارای دید کور و تونلها و اعمال محدودیت عملیات عمرانی در هنگام پیک ترافیک به ویژه تاسوعا و عاشورا شد.
سرهنگ کریمی نژاد، افزود: رفع نواقصات جاده ای و بازسازی آنها، ایمن سازی پرتگاه ها و دهانه پل ها، استفاده از ظرفیت واحدهای امدادی در جاده ها، برقراری پوشش امواج تلفن همراه در نقاط کور جاده ها، تنویر افکار عمومی از سوی رسانهها در خصوص قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و جلوگیری از استقرار دستفروشان در معابر برون شهری برای کاهش آمار تصادفات جاده ای استان ضروری است.