جوادزاده تاکید کرد:
ضرورت رعایت دستورالعملهای بهداشتی در شالیکوبیها
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: دستورالعمل بهداشتی در شالی کوبیها برای حفظ سلامت کشاورزان و کارکنان بیشتر رعایت شود.
بهگزارش ایلنا از رشت، قاسم جوادزاده گفت: با توجه به فصل برداشت برنج و آغاز به کار کارخانههای شالیکوبی در استان کشاورزان، کارگران شالیکوبی ها و کارمندان اداری و فروش کارخانه ها باید برای پیشگیری از ویروس کرونا از ماسک، دستکش، ، مواد شوینده و ضدعفونی استفاده کنند.
وی با تاکید بر لزوم رعایت فاصلهگذاری در شالیکوبیها گفت: محیط کارخانه، دستگاهها و ماشینآلات، رختکن، نمازخانه، رستوران، نگهبانی و سرایداری، سرویسهای بهداشتی شالیکوبیها باید پایان هر روز براساس دستورالعمل های بهداشتی پزشکی ضدعفونی شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه برنج تولیدی بعد از تبدیل و کیسه گیری باید در انبارهای مکانیزه و ضدعفونی شده نگهداری شود، افزود: از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار در گیلان سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن شلتوک و حدود ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می شود.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است که رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت دارد.