خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر نیرو مطرح کرد:

ارتقاء کیفیت آب بندرعباس با بهره برداری از فاز نهایی بزرگترین آب شیرین کن کشور

ارتقاء کیفیت آب بندرعباس با بهره برداری از فاز نهایی بزرگترین آب شیرین کن کشور
کد خبر : ۹۴۰۹۷۶

به دستور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور مستقیم معاون معاون امو آب و آبفا وزارت نیرو در دوازدهمین هفته از پویش #هرهفته الف _ب_ایران؛ فاز 2 بزرگترین آب شیرین کن کشور به ظرفیت ۲۰ هزار مترمکعب در شبانه روز از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندرعباس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایلنا از بندرعباس، قاسم تقی زاده خامسی صبح پنجشنبه فاز 2 پروژه آب شیرین کن یکصد هزار متر مکعبی بندرعباس را با هدف تامین آب شرب بندرخمیر و  بخشی از آب شرب مورد نیاز کلان شهر بندرعباس از آب خلیج فارس را مورد بهره برداری قرار داد.

معاون آب و آبفا وزارت نیرو در حاشیه این مراسم بیان کرد: ظرفیت تولید آب این پروژه در پایان اجرای فاز دوم، 40 هزار مترمکعب در شبانه روز است که تا پایان شش ماهه اول امسال این ظرفیت به 60 هزار مترمکعب ارتقاء می یابد.

وی ادامه داد: فاز دوم این پروژه  با سرمایه ای بالغ بر 4500 میلیارد ریال توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا شده است.

تقی زاد خامسی گفت: در سایت آب شیرین کن بندرعباس، آب شور خلیج فارس از طریق فرآیند مدرن اسمز معکوس (Reverse Osmosis) نمک زدائی می شود.

به گفته وی؛ با توجه به اینکه 90 درصد تجهیزات آب شیرین کن بندرعباس خریدار ی شده است، با بهره برداری از فاز نهایی این پروژه تا پایان شش ماهه دوم امسال، علاوه برکاهش ایسی (شوری) آب شرب بندرعباس دو برابر شیرین می شود و شاهد ارتقاء کیفیت و توزیع همگن آب در کلان شهر بندرعباس، بندر خمیر و روستاهای مسیر خواهیم بود.

تقی زاده خامسی با اشاره به افزایش ظرفیت تولیدی آب شیرین کن ها در سطح استان، اظهار کرد: در ابتدای دولت تدبیر و امید، میزان آب تولیدی آب شیرین کن‌ها 8 میلیون متر مکعب در سال بود در حالی که اکنون با افتتاح فاز دوم آب شیرین کن بندرعباس این میزان به 45 میلیون متر مکعب در سال افرایش یافته است.

معاون وزیر نیرو افزود: تا پایان دولت دوازدهم میزان آب تولیدی آب شیرین کن ها به 89 میلیون متر مکعب خواهد رسید که از این میزان 51 میلیون مترمکعب آن در شهر بندرعباس است.

وی در پایان تصریح کرد: 54 پروژه در بخش نمک زدایی  به ارزش 13 هزار و 543  میلیارد ریال اجرا یا در دست اجراست که با توجه به توسعه روز افزون جمعیت و سرمایه گذاری ها نیازمند اعتبارات بیشتری در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز