معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان:
کشف ۵۰۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح نوروزی پلیس خوزستان/افزایش ۱۶۴ درصدی نسبت به سال گذشته

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان از کشف ۵۰۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح نوروزی پلیس خبر داد.
به گزارش ایلنا از خوزستان، سرهنگ حکیم عبداللهی امروز جمعه با اشاره به اجرای طرح نوروزی پلیس در استان، اظهار کرد: طرح رزمایش ترافیکی-انتظامی ۱۴۰۴ از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت. در این مدت، ۳۷۳۰۹ تماس تلفنی با مرکز فوریتهای پلیسی برقرار شده که منجر به حضور پلیس و رسیدگی به درخواستهای شهروندان شده است.
وی افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، ۵۰۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح استان کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶۴ درصد افزایش داشته است. همچنین، در همین بازه زمانی، ۹۴۲ نفر از معتادان سطح استان جمعآوری شدهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همچنین از کشف ۱۱۷ میلیارد تومان کالای قاچاق در این مدت خبر داد و گفت: در همین راستا، ۲۳۵ نفر قاچاقچی دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدهاند.
کسب رتبه نخست مرکز مشاوره پلیس خوزستان
سرهنگ عبداللهی با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره آرامش معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: این مرکز با دارا بودن بخشهای تخصصی از جمله اتاق کودک، سالن جلسات، اتاقهای مشاوره، و بخش اداری، نقش مهمی در ارائه خدمات روانشناسی و مددکاری به شهروندان ایفا میکند. همچنین، سامانه تلفنی ۰۹۶۵۸۰ با بهرهگیری از کارشناسان مسلط به مباحث روانشناسی، حقوق کودک، خانواده و زوجین، موفق به ارائه خدمات مشاورهای مؤثر شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۶۱ هزار و ۲۹۶ نفر به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریهای استان مراجعه کردند که از این تعداد، ۴۱ هزار و ۱۰۲ مورد منجر به مصالحه و سازش شد. این میزان، ۷۰ درصد از کل پروندههای ارجاعی را شامل میشود که نشاندهنده عملکرد موفق این مرکز در کاهش تنشهای اجتماعی است.
سرهنگ عبداللهی خاطرنشان کرد: به دلیل عملکرد مطلوب مرکز مشاوره پلیس خوزستان در ارائه خدمات مددکاری و مشاورهای، این مرکز موفق به کسب رتبه برتر کشور شده که افتخاری برای استان محسوب میشود.
پویشهای مردمی برای مقابله با تیراندازیهای غیرمجاز
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان در ادامه به اجرای پویش «نه به تیراندازی» اشاره کرد و گفت: هدف اصلی این پویش، ایجاد امنیت پایدار از طریق مشارکت مردم و معتمدین محلی است. تجربه نشان داده که حضور معتمدین در محلهها و روستاها، نقش مؤثری در جلوگیری از ناهنجاریها دارد.
وی با اشاره به موفقیت پویشهای محلی در کاهش تیراندازیهای غیرمجاز افزود: پویشهای مردمی نظیر "لالا طلق النار" در شهرستانهای شوش و کرخه و پویش "نخله و لاطلقه" نمونههایی از اقدامات خودجوش مردم در مقابله با تیراندازیهای غیرمجاز هستند که تأثیر بسزایی در کاهش این ناهنجاریها داشتهاند.