خبرگزاری کار ایران

استاندار سمنان:

اقدامات فرهنگی برای مبارزه با قاچاق کالا ضعیف است/ تغییر سرمایه‌گذاری از بانک‌ها به بورس یک نگرش هوشمندانه است

اقدامات فرهنگی برای مبارزه با قاچاق کالا ضعیف است/ تغییر سرمایه‌گذاری از بانک‌ها به بورس یک نگرش هوشمندانه است
کد خبر : ۹۰۷۷۲۸

استاندار سمنان در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان از اقدامات فرهنگی در مبارزه با قاچاق کالا گلایه کرد.

به گزارش ایلنا، علیرضا آشناگر استاندار سمنان در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سالن مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه تولید کالا ، تنها فرآورده و برون داد کارخانجات نبوده و این مهم، بخش ها و ابعاد بسیار گسترده و مختلفی دارد‌، گفت: شعار "جهش تولید" برای سال جاری با توجه به شعار سال قبل که رونق تولید نام داشت، در دو مولفه مضاعف کردن تولید در کمیّت و کیفیت و همچنین افزایش سرعت تولید معنا می شود و مبارزه با قاچاق، قطعا و یقینا مسیر دستیابی به این‌ مهم را هموار خواهد کرد‌.

وی با بیان اینکه قاچاق کالا با ورود اجناس بی کیفیت ضربات مهلکی را به تولید کشور وارد می‌کند، افزود:جهش تولید، نیازمند تغییر در تمامی نگاه ها در دستگاه های اجرایی مختلف است و نیاز است تا دیدگاه ها نسبت به قوانین و مقررات قبلی تغییر پیدا کند، در غیر این صورت، شعار کلیدی جهش تولید که به درستی توسط مقام معظم رهبری تعیین شد، به صورت کامل محقق نخواهد شد.

علیرضا آشناگر در ادامه گفت: در بخش کشاورزی و دامپروری تمام تصمیماتی که اتخاذ می شود باید منجر به بهبود عملکرد در تمامی سطوح باشد، میزان بهره وری از سطح زیر کشت افزایش یابد؛ کیفیت دام تولیدی ما افزایش پیدا کند و البته در این‌ مسیر نیز باید نیازمندی های کشاورزان و دامداران تامین شود.

وی همچنین با بیان این مطلب که سوخت ، سرمایه کشور است و نباید اسرافی در این حوزه صورت بگیرد، تاکید کرد: تلاش کنید تا سوخت مورد نیاز کشاورزان و دامداران تامین و در موارد کمک و مساعدت، سختگیری بی مورد صورت‌ نگیرد، اما همچنین نیاز است تا این سهمیه اختصاص یافته برای بخش کشاورزی و دامپروری در موارد در نظر گرفته شده خود استفاده شود و انحرافی به وجود نیاید.

استاندار سمنان انرژی ، تفکر و بضاعت مضاعف را برای تحقق شعار سال و جهش تولید در شرایط خاص امروزی کشور حیاتی دانست و افزود: با تشدید تحریم ها و تاثیر کرونا و تحریم ها، رشد اقتصادی تاثیر می پذیرد و همگان باید بدانیم که کاهش رشد اقتصادی منجر به کاهش تولید و کاهش تولید منجر به افزایش بیکاری و افزایش بیکاری منجر به کاهش درآمد سرانه مردم و در نهایت به کوچک شدن اقتصاد کشور مبدّل خواهد شد و باید تلاش کنیم تا با جهش تولید، اقتصاد کشور پویا تر، قوی تر و با رونق بیشتر به پیش برود.

وی افزود: تغییر نگاه مالی و سرمایه گذاری از بانکها به بازار سرمایه و بورس، یک نگاه بنیادی و هوشمندانه است تا بتوان از این بازار گسترده برای تامین مالی کارخانجات و شرکت ها استفاده و در نهایت به رونق و جهش تولید کمک کرد.

استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود در این‌ جلسه با بیان اینکه نیاز است تا یک نگاه ‌مشترک در بین تمامی ارکان مرتبط در بحث قاچاق کالا و ارز در خصوص اجرای بخشنامه ها و آیین نامه های ایجاد شود تا از اقدامات موازی و بی نتیجه جلوگیری شود، اذعان داشت: گزارش کار فرهنگی در آمار و اطلاعات ارائه شده ضعیف است اما پایه و اساس کار در مبارزه با قاچاق نیاز به تغییر نگرش مردم دارد.

علیرضا آشناگر گفت: مردم باید بدانند با استفاده از کالای ایرانی، کارگران و افراد خانواده هر ایرانی از محل این تولید منتفع شده و افراد خانواده ایرانی کسب روزی می‌کند و این مهم نیازمند کار فرهنگی قوی و مداوم است که باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

استاندار سمنان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد سال گذشته این کمیسیون گفت: فرمانداران تلاش خود را در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز به کار گیرند تا با برگزاری جلسات بیشتر، ضمن هماهنگی بهتر و عملکرد مطلوب تر، شاهد کاهش هرچه بیشتر قاچاق کالا در سطح استان باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز