رئیس نظارت بر بهداشت دامپزشکی استان اعلام کرد:
بهبود کیفیت شیر تولیدی در دامداری های قزوین
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: کیفیت شیری که در دامداری های استان قزوین تولید میشود نسبت به سال گذشته بهبود یافته است .
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، راول غلامپور اقدمی اظهار کرد: در سال گذشته برای پایش شیر خام تولیدی دامداری های استان بیش از 330 مورد نمونه برداری از دامداری های صنعتی، سنتی، مراکز جمع آوری شیر، خودروی حمل و مراکز توزیع، در سطح استان صورت گرفته است که کیفیت شیر تولیدی در استان نسبت به پارسال بهبود یافته است.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان افزود: این آزمایشات برای بررسی آلودگی میکروبی، آلودگی آفلاتوکسین و همچنین بررسی تقلبات (افزودن آب، نمک، هیپوکلریت و ...) انجام شده که خوشبختانه کیفیت شیر تولیدی به آلودگی های میکروبی نسبت به سال های گذشته بهبود مناسبی نشان می دهد و از نظر افلاتوکسین وضعیت شیر خام توزیع شده از طریق دامداری ها زیر حد مجاز است که این موضوع نه تنها از منظر بهداشت عمومی و مواد غذایی و ارتقای کیفی و بهداشتی شیر مصرفی جامعه مهم و موثر است بلکه همین موضوع سبب شده شرکت های تولید کننده فرآورده های لبنی برای تولید و صادرات محصولات خود تمایل بیشتری برای تامین شیرخام از استان قزوین داشته باشند که نقش بسزایی در تداوم وافزایش تولید شیر با کیفیت مناسب در استان دارد.
اقدمی ادامه داد: در راستای توسعه صادرات شیر و فرآورده های لبنی توسط کارخانجات تولید فرآورده های لبنی در سه کارخانه لبنی مطرح استان، ممیزی کد IR، به منظور تایید ساختاری و مدیریت بهداشتی توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان قزوین انجام شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: در بحث تقلبات نیز بیش از 3000 آزمایش در 8 آیتم انجام شد که عمده مشکل مربوط به افزودن آب می باشد که از جمله مواردی است که بیشتر رویت می شود .
وی عنوان کرد: شماره تلفن 4 رقمی 1512 و سامانه پیامکی 50001512 بصورت 24 ساعته آماده دریافت پیام ها و گزارشهای هم استانی های محترم است.