استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد:
استفاده از ساختارهای سنتی و مدرن برای مقابله با کرونا/ کووید 19 پدیدهای ناشناخته است و ابعاد آن هنوز مشخص نیست
استاندار آذربایجان شرقی گفت: برای مقابله با کرونا در کنار ساختارهای سنتی و کمک گرفتن از نیروهای مردمی از ساختارهای مدرن هرگز دور نبوده ایم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا پورمحمدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و روانی کرونا نباید نادیده گرفته شود و اگر سلامتی نباشد، کسب و کار فایده ای نخواهد داشت.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا، گفت: هر مرکز سلامت در استان ۲۵ هزار نفر را زیر پوشش قرار داده است و زیر ساخت های لازم برای درمان را در استان تامین کرده ایم و نگرانی از بابت پشتیبانی نداریم. متاسفانه موضوع کرونا یک پدیده ناشناخته است و ابعاد آن هنوز مشخص نیست.
پورمحمدی با اشاره به اینکه نباید تنها جنبه های مثبت را در موضوع کرونا دید و کاستی ها را نیز باید گفت، افزود: نقدها باید واقع بینانه و منصفانه باشد،صمیمانه در مقابل مردم سر تعظیم فرود می آورم چون که همدلی و همراهی مردم در این مدت بسیار خوب بوده است.
پورمحمدی اضافه کرد: هرگونه اقدام در خصوص ویروس کرونا، تابع اختیارات و دستورات کشوری است و در شرایط بحرانی، هر کس نمیتواند برای خود تصمیم جداگانه بگیرد و در ستاد استانی مقابله با کرونا، ۲ کمیته علمی و مطالعات در حوزه های درمان و بهداشت و فناوری های نوین اضافه کرده ایم.
وی ادامه داد: باید راهبردهایی برای عبور از بحران طراحی و متناسب با شرایط، زیر ساخت ایجاد کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در خصوص رونق تولید و ایجاد اشتغال در سال ٩٨ گفت: از نظر توسعه واحدهای موجود و ایجاد واحدهای جدید در کشور، رتبه اول و دوم را داشتیم و در حوزه تولید، خیلی از موانع را برداشته ایم و برای رسیدن به سر منزل مقصود هنوز در استان فاصله داریم.
وی همچنین در خصوص راه های تحقق جهش تولید، اظهار کرد: جهش تولید چرخه صنعت و تولید را روان تر خواهد کرد و باید شعار سال به گفتمان و عزم عمومی تبدیل شودو جهش تولید، ادامه سیاست های رونق تولید با انتظاری فراتر است.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد آذربایجان شرقی در اختیار بخش خصوصی است، تاکید کرد: صنعت ما باید به سمت دانش بنیان حرکت و با دانش روز پوست اندازی کند وزمان آن فرا رسیده است که هر واحد تولیدی به آسیب شناسی و ظرفیت شناسی خود بپردازد.