رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛
منتفی شدن طرح قرنطینه بازار تبریز توسط ستاد مبارزه با کرونای استان /تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی به ۶۸۴ نفر رسید/۲۳ نفر از کادر درمان نیز به کرونا مبتلا شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با گلایه از تعدادی از هم استانیها، اظهار کرد: رفتارهای برخی از مردم استان در چهارشنبه سوری و شب عید نشان داد که التماسهای ما بی نتیجه بوده؛ در این شرایط آب و هوایی رفتن به شهر دیگر و روستاها فقط به انتشار ویروس و افزایش بی رویه بیماران مراجعه کننده، کمک میکند.
به گزارش خبرنگار ایلنا،محمد حسین صومی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: هنوز از تیمهای مشغول به ارائه خدمت در بیمارستانهای استان مورد فوتی بر اثر ابتلا به کرونا نداریم، اما ۲۳ نفر از همکاران ما کرونا مثبت بوده و چهار الی پنج نفرشان در بیمارستان بستری هستند.
وی افزود: به تمامی همراهان از جمله خیران سلامت، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، مردم فهیم، استانداری، شهرداری و دیگر افراد، ادای احترام میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با اشاره به نرخ شیوع کرونا در شهرستانهای آذربایجان شرقی، بیان کرد: شهرستانهای سراب، شبستر، مرند، میانه، مراغه، هشترود، اهر، اسکو، عجب شیر، تبریز، ورزقان و آذرشهر بیشترین تعداد مبتلایان را به ازای جمعیت دارند.
وی گفت: تمامی شهرهای استان گرفتار هستند و متاسفانه برخی روستاهای آذربایجان شرقی هم وضعیت خوبی ندارند.
صومی با اشاره به آمار منتهی به هشت صبح ۲۹ اسفند ماه، اظهار کرد: امروز ۵۵ مورد از ۱۳۱ مورد مثبت بود و ۵۸۲ مورد بستری با بیماریهای تنفسی در ۲۴ بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان های غیر دولتی و خصوصی، داریم.
وی، تعداد فوتیهای کرونا در آذربایحان شرقی را ۶۵ نفر عنوان کرد و گفت: ۶۸۴ نفر مثبت قطعی در استان داریم، ۳۷۰ نفر از مبتلایان (۵۵ درصد) مداوا و ترخیص شدهاند که ۱۰ نفرشان از همکارانمان هستند که در خانههایشان تحت مراقبت هستند.
وی، بیان کرد: اگر روند فعلی را ادامه دهیم، آمار و ارقامی که برای هفته دوم و سوم فروردین ماه پیشبینی کرده بودیم، محقق خواهد شد.
صومی، متذکر شد: متاسفانه شرایط آب و هوایی کنونی و چند روز آینده تبریز شامل هوای معتدل و بخار مناسب، بهترین بستر برای انتشار کرونا است.
وی تاکید کرد: اگر میخواهیم سال ۹۹، سال خوبی باشد به خودمان، اطرافیانمان و جامعه پزشکی رحم کنیم که سختی لباس فضایی را تا هشت ساعت تحمل میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خاطرنشان کرد: به عنوان متولی سلامت که روند را رصد میکنم، پیشنهاد قرنطینه دادم، اما در ستاد استانی تایید نشد.
وی افزود: رفتارها نشان داد فقط خواهش جواب نمیدهد و از استاندار و متولیان امر خواهش میکنیم تا تدابیر لازم را برای خلوت کردن خیابانها و کنترل ترددها بیندیشند.
وی در خاتمه متذکر شد: تاب آوری نظام سلامت هم حدی دارد و درخت نظام سلامت خم نخواهد شد، بلکه شکسته خواهد شد.