خبرگزاری کار ایران

در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:

مزیت‌های ملی سازمان جهانی زعفران برای ایران/ حذف واسطه ها و جلوگیری از نوسان قیمت طلای سرخ

مزیت‌های ملی سازمان جهانی زعفران برای ایران/ حذف واسطه ها و جلوگیری از نوسان قیمت طلای سرخ
کد خبر : ۸۷۰۴۲۲

پیشنهاد دهنده و طراح سازمان جهانی زعفران (اوسِک) گفت: ایجاد این سازمان برای ایران دارای مزیت های فراوانی از جمله کنترل بازار جهانی زعفران است.

سید احسان مصطفوی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در مشهد، گفت: هم اکنون بازار جهانی زعفران به دلیل عدم نظارت دارای نوسان فراوانی است که باعث افزایش و یا کاهش قیمت و نارضایتی افراد مختلفی از جمله کشاورزان شده و یکی از مزایای ایجاد سازمان جهانی جلوگیری از نوسانات غیر ضروری بازار زعفران است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات بازار زعفران وجود واسطه گران غیر ضروری در این حوزه است که باعث افزایش کاذب قیمت و نارضایتی مصرف کنندگان شده و سازمان جهانی زعفران قصد حذف این واسطه گران غیر ضروری را دارد.

مصطفوی گفت: ایجاد برند ملی زعفران برای صادرات این محصول نیز از جمله اهداف و مزیت های ایجاد سازمان جهانی زعفران (اوسِک) برای ایران است .

پیشنهاد دهنده و طراح سازمان جهانی زعفران (اوسِک) افزود:یکی از اولویت های ایجاد این سازمان ، فرهنگ سازی و ترویج مزیت های مصرف زعفران برای افراد مختلف است،زعفران دارای خواصی زیادی برای بیماری ها و ایجاد نشاط برای انسان است و باید تمامی اقشار جامعه با این مزایا آشنا شوند و از این طریق میزان مصرف زعفران برای افراد را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه برای فرهنگ سازی در جامعه باید از پایه شروع کرد، گفت: قصد داریم از طریق ورود به کتاب های درسی دانش آموزان در مقاطع مختلف ، برای استفاده زعفران فرهنگ سازی و از کودکی، افراد را با مزایای زعفران آگاه کنیم.

مصطفوی افزود:همچنین قصد داریم با ایجاد رقابت مشارکتی بین تولیدکنندگان ، صادرکنندگان و واسطه گران بازار زعفران ایجاد همدلی و اتحاد کنیم  زیرا این کار منافع بسیاری برای کشور و دست اندرکاران بازار زعفران دارد.

پیشنهاد دهنده و طراح سازمان جهانی زعفران گفت:ایجاد بانک اطلاعاتی کشاورزان در حوزه زعفران و راه اندازی صندوق مدیریت مازاد و یا کمبود تولید زعفران نیز از دیگر مزایای این سازمان است که در پیشبرد اهداف ملی در کنترل و مدیریت بازار جهانی بسیار موثر است.

مصطفوی افزود:بحث آموزش کاشت ، داشت و برداشت و همچنین استفاده از مکانیزاسیون کشاورزی و استفاده از محققان و پژوهشگران موثر در حوزه زعفران نیز از مزایای مثبت ایجاد سازمان جهانی زعفران است که میتواند با ایجاد همدلی بین دانشگاه و صنعت باعث افزایش بهره وری زعفران شود.

وی گفت:سازمان جهانی قصد دارد تا از طریق بارورسازی و تجاری سازی ایده های دانشجویی در حوزه زعفران از افراد خلاق و توانمندی که دارای ایده هستند نیز حمایت کند که این امر نیز منجر به حمایت ملی از ایده های دانشجویان کشور خواهد شد.

 وی در پایان گفت: یکپارچه سازی استانداردهای جهانی و اخذ این گواهینامه ها برای ایران باعث افزایش سهم جهانی زعفران برای ایران خواهد شد که این امر نیز از مهم ترین اهداف سازمان جهانی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز