خبرگزاری کار ایران

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان خبرداد:

ارتقاء بهبود فضای کسب و کار استان/ جهاد کشاورزی رتبه برتر صدور مجوز

ارتقاء بهبود فضای کسب و کار استان/ جهاد کشاورزی رتبه برتر صدور مجوز
کد خبر : ۸۶۸۹۶۶

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه از ارتقاء بهبود فضای کسب و کار استان طبق اعلام اتاق بازرگانی که مسئول پایش فضای کسب و کار استان‌هاست و کسب رتبه هفدهم کشور توسط استان کرمانشاه در پاییز امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، علی محمدی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی در نشستی خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: بهار امسال رتبه کرمانشاه در شاخص بهبود فضای کسب و کار کشور 23 بود که متاسفانه در تابستان به 28 رسید، اما با راه اندازی سامانه پنجره واحد که تسهیل در سرمایه گذاری‌ را در استان بدنبال داشت طبق اعلام اتاق بازرگانی در حال حاضر مشترکا با استان خوزستان به رتبه 17 کشور رسیده‌ایم.

محمدی با اشاره به راه اندازی پنجره واحد خدمات سرمایه گذاری استان از تابستان امسال افزود: در مدت شش ماهی که سامانه پنجره واحد خدمات سرمایه گذاری در استان راه‌اندازی شده 973 درخواست سرمایه‌گذاری داخلی در این سامانه ثبت شده است.

وی تصریح کرد: تا پیش از راه اندازی این سامانه مدت زمانی که برای استعلام‌های مربوط به سرمایه گذاری در استان نیاز بود تا 240 روز طول می‌کشید، اما پس از راه اندازی آن مدت زمان استعلام‌ها به میانگین 14 روز کاهش یافته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان با اشاره به اینکه هر بخش خصوصی داخلی که قصد سرمایه گذاری در استان را داشته باشد باید درخواست سرمایه گذاری‌اش را در این سامانه ثبت کند افزود: در مدت شش ماهی که از راه اندازی این سامانه در استان می‌گذرد، 973 درخواست سرمایه گذاری در آن ثبت شده است.

محمدی تصریح کرد: از این تعداد تاکنون به 756 درخواست پاسخ داده‌ شده که 492 درخواست منجر به صدور مجوز فعالیت و تاسیس شده و 264 درخواست هم جواب داده‌ایم که قابل اجرا نیستند و همچنین 217 درخواست هم چون به تازگی و طی کمتر از یک ماه گذشته در سامانه ثبت شده‌، در جریان هستند و بدنبال اخذ استعلام‌های آنها هستیم.

وی با بیان اینکه اگر همه درخواست‌هایی که در این سامانه ثبت شده‌ منجر به صدور مجوز می‌شدند افزود: با این اتفاق سرمایه گذاری 2 هزارو 500 میلیارد تومانی با اشتغال 16 هزار و 851 نفر را در استان شاهد بودیم.

محمدی حذف ارتباط چهره به چهره، کاهش زمان استعلام، کاهش هزینه‌ها، کاهش رانت و فسادهای اقتصادی، پاسخگویی سریع دستگاه‌ها، عدم پاس‌کاری و سرگردانی سرمایه گذاران در دستگاه‌ها را ازمزیت های این طرح عنوان کرد.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان عنوان کرد: در این شش ماه 2 هزار و 505 استعلام از طریق سامانه پنجره واحد الکترونیک رد و بدل شده است که از این تعداد به هزار و 814 استعلام جواب داده شده و 691 استعلام نیز در دست اقدام است.

محمدی اضافه کردن مجوزهای ساخت، شهرداری ها، بانک ها و.... به سامانه را جزو برنامه های آتی عنوان کرد و گفت: بعد از استعلامات به سراغ تعیین اصلاح موضوع تامین مالی بانک ها و مالیات ها می رویم.

وی دستگاه های برتر در زمینه صدور مجوز در استان را اداره کل جهادکشاوزی، سازمان نظام مهندسی کشاوزی و اداره کل صمت عنوان کرد.

محمدی در ادامه بهترین دستگاه های استعلام شونده که در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگو بوده اند را شرکت گاز، شرکت برق منطقه ای غرب، مدیریت امور اراضی و بنیادمسکن اعلام کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در پایان اظهارکرد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، دستگاهی است که نتوانسته است انتظارات کمیسیون بهبود فضای کسب و کار استان را برآورده کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز