معاون شهردار کرج عنوان کرد:
۸ سال پژوهش مستمر شهرداری کرج در حوزه مدیریت بحران به ثمر نشست
معاونشهرسازی و معماری شهرداریکرج گفت: شهرداری از سال ۹۰ مطالعات مربوط به ریزپهنه بندی زلزله و مدیریت بحران را آغاز کرده است. این مطالعات ۸ سال به طول انجامیده تا امروز محصول بسیار خوبی در اختیار همه ارگانها و شهروندان قرار گیرد.
به گزارش ایلنا، احمدی پرگو در سمینار ریسک و تابآوری شهری در برابر زلزله اظهارداشت: مردم باید با مراحل مختلف عملکرد در زمان بحران آشنا بوده و مکان های اسکان اضطراری شهر را بشناسند.
وی بیان داشت: باید بپذیریم که زلزله یک امر واقعی است و خواه ناخواه رخ می دهد.
این مسئول گفت: چشم انداز ۲۰ ساله کرج مبتنی بر محله محوری و ایجاد تاب آوری شهری است. بر این اساس در طرح تفصیلی و بازنگری فضاهای شهری این تحقیقات و مطالعات را مورد استفاده قرار داده ایم.
معاون شهردار خاطرنشان کرد: ساخت و سازهای امروز شهر بر اساس این مطالعات و استانداردها انجام میگیرد.
وی بیان داشت: آرزوی ما بروز کمترین تلفات و آسیب ها در صورت وقوع زلزله است که این امر با پیاده سازی این پژوهش ها در شهر محقق خواهد شد.
به گفته معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج، راه اندازی سیستم سامانه جامع مدیریت بحران برنامه بعدی این معاونت در شهرداری کرج است که ضروری است همه دستگاه ها همکاری لازم را در این زمینه صورت دهند.
وی برای ارائه این اطلاعات به همه شهرداری ها و ارگان های استان اعلام آمادگی کرد تا با این اقدامات شاهد چشمگیر تلفات و عوارض احتمالی بحران در منطقه باشیم.