رئیس کل دادگستری کرمانشاه مطرح کرد:
ورود به مشکلات کارخانهقند بیستون تا پرداخت مطالبات ۲۱۰ نفر از کارگران شرکت استراتوس
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: پیگیری وضعیت کارگران شرکت استراتوس (توسعه منابع آب و نیروی ایران) و پرداخت مطالبات ۲۱۰ نفر از کارگران از اقدامات دادگستری این استان در حمایت از تولید است.
به گزارش ایلنا از کرمانشاه ،توسلی زاده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه، در رابطه با احیای کارخانهها و اینکه تاکنون چند کارخانه با حمایت دستگاه قضایی این استان فعال شده است، گفت: در مورد کارخانه قند بیستون و اسلام آباد غرب، تعداد ۸۰۰ کارگر فصلی و دائمی به کار بازگشته است.
وی افزود: نسبت به پرداخت مطالبات ۴۰۰ نفر از کشاورزان نیز اقدام شد.
دکتر توسلی زاده ادامه داد: راه اندازی مجدد شرکت طیور زاگرس که حدود ۸۰ نفر پرسنل دارد و پیگیری وضعیت شرکت فوم هورامان به منظور فراهم آوردن زمینه ادامه فعالیت نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
توسلی زاده یادآور شد: رفع اختلاف شرکت ملی پتروشیمی و شرکت پتروشیمی بیستون که منجر به بازگشت به کار ۵۷۰ کارگر شد و پیگیری وضعیت شرکت کرپ ناز به منظور تولید چادر مشکی در استان کرمانشاه نیز از دیگر اقدامات است. همچنین در زمینه فراهم نمودن ادامه فعالیت مجتمع زرین دشت بیستون اقداماتی صورت گرفت. در راستای رفع مشکلات کارخانه قند امین و فراهم کردن زمینه ادامه فعالیت شرکت بازیافت کرمانشاه و شرکت آبزی پرور بیستون نیز تلاشهایی شد.
رئیس دادگستری کل استان کرمانشاه تاکید کرد: پیگیری وضعیت کارگران شرکت استراتوس(توسعه منابع آب و نیروی ایران) و پرداخت مطالبات ۲۱۰ نفر از کارگران از دیگر اقدامات است.
مجازاتهای جایگزین حبس با ارایه خدمات عمومی رایگان در نهادهای پذیرنده مانند شهرداری
وی درباره اقدامات صورت گرفته در زمینه مجازاتهای جایگزین حبس و اینکه این مجازاتها چگونه بوده و کدام دسته از زندانیان مشمول این طرح میشوند، افزود: صدور حکم به میزان ۴۵۰ هزار ساعت برای افراد صادر شده است؛ مشمولان مجازات جایگزین حبس به جای حبس در نهادهای پذیرنده مانند شهرداری، علوم پزشکی و ... خدمت عام المنفعه ارائه میکنند. مرتکبین جرائم غیر عمد و جرائم عمدی که کمتر از ۶ ماه حبس دارد مشمول این طرح میشوند.
رئیس شورای قضائی استان کرمانشاه با اشاره به برنامههای دادگستری استان در مبارزه با فساد، گفت: تاکید بر ارتقاء نظارت درون دستگاهی و همچنین بهبود عملکرد دستگاههای نظارتی و نظاممند کردن رویه ها، پیگیری اجرای دولت الکترونیک به منظور شفاف سازی، تاکید بر افزایش پاسخگویی ادارات و کاهش هزینههای اداری و اجرایی در حیطه مسئولیتهای قانونی دستگاه ها، شناسائی و کنترل گلوگاهها و بسترهای فساد و همچینن و زمینههای شکل گیری و گسترش مفاسد اقتصادی در دستگاه مربوط از جمله این اقدامات است.
رئیس دادگستری کل استان کرمانشاه تاکید کرد: همچنین در زمینه رسیدگی قاطع و خارج از نوبت به دعاوی اقتصادی، افتتاح مجتمع قضائی ویژه جرایم اقتصادی، استفاده از ظرفیت قانونی نظیر قانون ارتقای نظام سلامت اداری، استفاده از ظرفیت ماده ۲ دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه و صدور اخطار موضوع ماده ۲ برای مدیران دستگاههای اجرائی، اطلاع رسانی مناسب به شهروندان کرمانشاهی در خصوص حقوق قانونی آنها و مقررات سازمانی نیز تلاشهایی انجام شد.
تلاش برای کاهش ورودی پروندهها به دستگاه قضا با ایجاد مرکز کنترل خشم
وی درباره برنامهریزی برای کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی استان کرمانشاه، افزود: یکی از تاکیدات ریاست قوه قضائیه از بدو انتصاب تاکنون تاکید بر مدیریت و کاهش ورودیها به دادگستری بوده است. دادگستری کل استان کرمانشاه با درک این موضوع برای عملیاتی کردن آن اقداماتی را انجام داد.
توسلی زاده یادآور شد: در این میان کانونهای پرونده ساز شناسایی شده است تا با برنامه ریزی نسبت به کاهش پروندههای مربوط به آنها اقدام شود. همچنین ایجاد مرکز کنترل خشم در دستور کار قرار داشت که در این راستا با همکاری نهادهای متولی به افتتاح این کلینیکها اقدام شده است تا از این طریق از ایجاد پروندههای کیفری پیشگیری کرده باشیم.
رئیس دادگستری کل استان کرمانشاه تاکید کرد: ایجاد مراکز میانجی گری و افزایش آگاهیهای مراجعان، ارشاد آنان مبنی بر درست مطرح کردن دعاوی و ایجاد مراکز مشاوره در کلانتریهای و معاونت اجتماعی انتظامی برای ایجاد صلح و سازش در دعاوی از جمله این اقدامات است.