خبرگزاری کار ایران

استاندار فارس در گفت و گو با ایلنا:

منطقه ویژه اقتصادی لامرد موتور محرک پویایی استان فارس است/ فراهم شدن تمهیدات لازم برای سرمایه گذاران

منطقه ویژه اقتصادی لامرد موتور محرک پویایی استان فارس است/ فراهم شدن تمهیدات لازم برای سرمایه گذاران
کد خبر : ۸۵۹۳۲۱

استاندار فارس با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی لامرد موتور محرک پویایی استان است، گفت: مجموعه مزیت‌ها و امتیازات منطقه ویژه اقتصادی لامرد به گونه‌ای است که می‌تواند این استان را از نظر شاخص‌های توسعه یافتگی در سطح ملی ارتقاء دهد.

عنایت الله رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با تاکید بر اینکه تکمیل فازهای منطقه ویژه اقتصادی لامرد منجر به ارتقاء شاخص‌های توسعه یافتگی استان می شود، افزود: بر همین اساس استانداری و دستگاه‌های اجرایی ذیربط برای تکمیل زیر ساخت‌ها و تبدیل این  منطقه به قطب صنایع معدنی و پتروشیمی همه راهکارها را با اولویت خاص در این زمینه بکار بسته است و برنامه اجرایی مشخصی برای این منظور از طریق  کارگروه‌های مرتبط تدوین و عملیاتی شده است.

استاندار فارس خاطر نشان کرد: بزرگترین واحد تولید شمش آلومینیوم کشور در لامرد وارد مدار تولید شده است، از این رو منطقه ویژه اقتصادی لامرد با فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز و مزیت‌ها و مشوق‌های ارائه شده،می‌تواند میزبان صنایع مادر و پتروشیمی، صنایع پایین دست آلومینیوم باشد. 

وی تصریح کرد: تبیین قابلیت و توانمندی این منطقه از اولویت‌های مدیریت ارشد استان است و به همین منظور برای ترغیب و تشویق سرمایه گذاران مقیم استان، سایر نقاط کشور و همچنین گروه‌های سرمایه گذار خارجی که به استان سفر می‌کنند تمهیداتی اندیشیده شده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس ادامه داد: موقعیت  مناسب شهرستان لامرد و دسترسی به محورهای مواصلاتی، بنادر تخصصی، فرودگاههای بین المللی و مراکز اصلی انرژی در جنوب کشور از جمله مزایای موجود است و برای  اتصال  این منطقه به  راه آهن سراسری کشور نیز پیگیری های موثری به اجرا در آمده است.

رحیمی با اشاره به تدوین برنامه برای ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری در استان فارس  اظهار کرد: از این رهگذر می توان با اشتغال حداکثری، مشکل بیکاری مناطق جنوبی فارس و سایر نقاط استان را  کاهش داد و برای این منظور علاوه بر منابع دولتی که برای پویایی صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد مورد نیاز است، همت صاحبان سرمایه برای  مشارکت در این منطقه و برخورداری از حمایت های متعدد و معافیت های گمرکی و مالیاتی حایز اهمیت است. 

وی همچنین وجود ذخایر فراوان انواع معادن مورد نیاز برای توسعه صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی لامرد را مورد اشاره قرار داد و گفت: رونق بهره برداری صیانتی از معادن در دستور کار استانداری است و واحدهای تابعه در این زمینه اقدامات مناسبی را  اجرا کرده اند که امید است در آینده نزدیک در سرعت بخشی به چرخ اقتصاد استان  موثر واقع شوند.

رحیمی تدابیر مناسب و ارزنده مدیریت ارشد منطقه ویژه اقتصادی لامرد را عامل مهمی در حل و فصل مشکلات برشمرد و عنوان کرد: مجموعه های مرتبط با جذب سرمایه گذاری در مرکز استان و منطقه ویژه  با طراحی برنامه مدون برای جذب سرمایه و جلب مشارکت صنعتگران در این بازه  زمانی موفق عمل کرده اند و انتظار می رود  گشایش های بیشتری در این خصوص حاصل شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز