معاون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مطرح کرد:
رشد 13 درصدی در جوجهریزی و تولید گوشت مرغ استان هرمزگان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: این استان در 9 ماه سال جاری در جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ 13درصد رشد داشته است.
به گزارش ایلنا از هرمزگان، طهماسب غلام پور اظهار کرد: در 9 ماهه سال جاری بالغ بر 13 میلیون قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری های استان صورت پذیرفته و بیش از 26 هزار تن گوشت مرغ تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 13 درصد رشد داشته است.
وی در خصوص دلایل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ افزود: از مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ می توان به فعالیت مجدد واحدهای تعطیل و غیر فعال، تامین نهاده های طیور، تعادل در عرضه و تقاضا و نیاز بازار به گوشت مرغ اشاره کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در ادامه به تولید 35 هزار تنی گوشت مرغ تا پایان سال جاری اشاره و تصریح کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بالغ بر 17 میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت پذیرد که تولید بیش از 35 هزار تن حاصل خواهد شد.
غلام پور در پایان خاطرنشان کرد: بیش از 250 واحد مرغداری فعال در سطح استان وجود داشته که در طول سال از یک تا 6 دوره اقدام به جوجه ریزی می کنند.