شهردار بندرعباس مطرح کرد:
تحقق"بندرعباس، شهری برای همه" با عضویت در شبکه جهانی/ نقش نخبگان فرهنگی در ثبت جهانی بندر
شهردار بندرعباس گفت: عضویت در شبکه جهانی شهرهای خلاق، تحقق هدف و افق "بندرعباس، شهری برای همه" را تسریع میکند.
به گزارش ایلنا، عباس امینیزاده در جلسه شورای معاونین که با محوریت پیوستن به شبکه شهرهای خلاق دنیا برگزار شد، اظهار کرد: پیوستن بندرعباس به این شبکه جهانی با حمایت بخشهای مختلف مردمی تحقق یافته است.
وی با اشاره به اینکه قبلا نیز تلاشهایی از سوی بندرعباس برای عضویت در این شبکه صورت گرفته و به دلیل عدم خودباوری محقق نشده بود، افزود: خوشبختانه با تکیه بر باور داخلی و نیروهای بومی به نتیجه مطلوب دست پیدا کردهایم.
شهردار بندرعباس یکی از اهداف اصلی عضویت در این شبکه را شناسایی و معرفی فرهنگ اصیل بومی محلی که آمیخته با فرهنگهای مختلف داخلی و منطقهای است عنوان کرد و گفت: هدف دیگر از تلاش در این مسیر، مبنا قراردادن فرهنگ اصیل بومی به عنوان عامل اصلی توسعه گردشگری است، زیرا رونق این بخش سبب توسعه در اشتغال خرد و رونق گیری هنر های مردمی برای تولید ملی میشود.
امینیزاده با اشاره به اینکه در ابتدای مسیر ثبتنام استفاده از مشاورین خارجی و غیر بومی پیشنهاد شده بود، تصریح کرد: کسب این موفقیت مرهون تلاش تیم خبره متشکل از بخشهای مختلف اداری و اجرایی شهرداری و تلاش دلسوزانه اساتید بومی آشنا با فرهنگ اصیل شهر بندرعباس است.
امینیزاده با تقدیر از پیگیری همکاران در بدنه شهرداری و انجمنهای هنری و سازمانهای مردمی، اظهار کرد: نوع نگاه ما به فرهنگ، مردمی و بومیگرا بوده است، زیرا حوزه فرهنگی و سنتی ما بسیار متنوع است و خروجی این رخداد بزرگ باید به تقویت اقتصادی جامعه محلی منجر شود.
شهردار بندرعباس افزود: این اتفاق باید سبب تقویت شهر و پس از آن با حضور گردشگران سبب رشد همه جانبه شهر در ابعاد فرهنگی، هنری، اقتصادی، اجتماعی و غیره در جهت توسعه پایدار شهر شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: شهر بندرعباس دارای آینده بزرگ به وسیله جوانان و استعدادهای قابل توجه همین شهر خواهد بود.
شهردار بندرعباس عنوان کرد: عضویت در شبکه جهانی شهرهای خلاق با همراهی و تلاش جوانان و نخبگان فرهنگی شهر به عنوان مدافعان فرهنگی به ثمر نشست و باعث بدست آمدن موفقیتی بزرگ شد.
امینیزاده ادامه داد: تمام مراحل ثبت با همت و همراهی نیروهای بومی شهر صورت گرفته و از دکتر مجید سرنی زاده به نمایندگی از خانواده بزرگ نخبگان فرهنگ و هنر استان قدردانی میشود.
شهردار بندرعباس با بیان اینکه نگاه ما تقویت و توسعه شهر بندرعباس با مشارکت مردم است، گفت: وظیفه اصلی ما، استفاده از این فرصت برای معرفی جهانی شهر بندرعباس است.
وی ادامه داد: شهر پایدار باید در طول زمان بتواند شاکله اصلی خود را حفظ کرده و اگر شهری توان تولید اشتغال نداشته باشد، آن شهر نمیتواند به پایداری برسد.
شهردار بندرعباس اضافه کرد: نتیجه پایداری شهر ها وجود اشتغال است و اگر نتوانیم به این کلید پایداری برسیم، نمیتوانیم در ارتقا کیفیت زندگی شهری نقش داشته باشیم.
امینیزاده با اشاره به اینکه شهر خلاق برای ما یک الگوی در مسیر رسیدن به شهرهای پایدار است، اظهار کرد: براساس استعدادهای شهری، به دنبال تولید و رونقبخشی به اشتغال خرد شهری هستیم که سبب رضایت اجتماعی و کم کردن ناهنجاریهای اجتماعی میشود.
این مقام مسئول مهمترین ریشه ناهنجاریهای اجتماعی را اقتصاد خانوادهها دانست و خاطرنشان کرد: الگوهای زیادی را برای رسیدن به شهر پایدار و بالابردن کیفیت شهرنشینی بررسی کردهایم و با توجه به پتانسیلهای فرهنگی شهر، به الگوی شهر های خلاق رسیدیم.
امینیزاده با بیان اینکه هیچ شهری بدون نقص نیست، خاطرنشان کرد: باید با نگاه و افق بلند به دنبال جذب مشارکت مردمی در اداره کردن شهر باشیم.
شهردار بندرعباس با اظهار اینکه درآمد شهرداریها از خود مردم شکل میگیرد، ادامه داد: عضویت در شبکه جهانی شهرهای خلاق، تحقق"بندرعباس، شهری برای همه" را تسریع میکند.