با حضور ۶۱ نفر از استانهای مختلف؛
جشنواره غذاهای دریایی در دریاچه اوان قزوین برگزار شد

نخستین جشنواره غذاهای دریایی با شرکت کنندگانی از استان های مختلف در ساحل دریاچه اوان الموت قزوین برگزار شد.
بخ گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، در این جشنواره ۲ روزه که با همکاری بخش خصوصی (شرکت آنلاین ماهی) و با همکاریدستگاههایی چون میراث فرهنگی،حفاظت محیطزیست و شیلات ایران برگزار شد، شرکتکنندگان مهارت خود را در طبخ غذاهای دریایی به معرض نمایش گذاشتند.
۶۱ نفر از استانهای مختلف از جمله قزوین، تهران، البرز، گیلان و مازندران در این جشنواره تفریحی که به صورت برپایی کمپینگ برگزار شد، حضور یافتند.
آموزش ماهیگیری به شرکت کنندگان، آموزش آشپزی غذاهای دریایی و مسابقه ماهیگیری از دیگر بخشهای این جشنواره تفریحی بود.
ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم و معرفی جاذبههای گردشگری الموت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره به شمار می رفت.
دریاچه آب شیرین اوان از مهم ترین جاذبه های گردشگری طبیعی استان قزوین است.
دریاچه زیبا و چشم نواز اوان در یکی از دره های وسیع الموت شرقی و در حلقه روستاهای اوان، وربن، زرآباد و زوار دشت و در ارتفاع ۱۸۰۰ متری از دریا و در فاصله ۸۸ کیلومتری از شهر قزوین قرار گرفته است.