معاون وزیر صمت مطرح کرد:
صادرات چهار میلیارد دلاری واحدهای صنعتی کوچک و متوسط شهرکهای صنعتی کشور
معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از صادرات چهار میلیارد دلاری واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در شهرکهای صنعتی کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از گناباد، محسن صالحی نیا ضمن تبریک دهه ولایت در نشست شورای اداری شهرستان گناباد و نیز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یک هزار و 100 واحدصنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی سال گذشته چهار میلیارد دلار کالا به کشورهای هدف صادر کردند.
وی با اشاره به سال رونق تولید که رهبر معظم انقلاب اسلامی نامگذاری کردند، افزود: خوشبختانه با برنامهریزی و تمرکزی که در حوزه صادرات صورت گرفت برنامهها محقق شد و سال گذشته صادرات در شهرکهای صنعتی سراسر کشور افزایش یافت و پیشبینی میکنیم که این روند امسال هم با مدیریت جهادی مثبت باشد و همه باید بر اساس رونق تولید عمل کنیم.
صالحی نیا ادامه داد: دولت تدبیر و امید نگاهی توسعه گرا به واحدهای صنعتی دارد و حوزه صادرات یکی از این ابزارها برای واحدهای صنعتی است.
وی با اشاره به استقبال سرمایه گذاران صنعتی بیان کرد: جذابیت ها و مزایای فراوانی در شهرکها و نواحی صنعتی وجود دارد و تعداد قرارداد و مساحت واگذاری زمین به متقاضیان در شهرکها و نواحی صنعتی در کشور طی سال گذشته هر کدام 62 درصد نسبت به سال 96 افزایش داشته است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: سال گذشته 2 هزار و 357 واحد تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور ایجاد شد و 39 هزار شغل جدید فراهم شد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، خاطر نشان کرد: ظرفیت های خاصی در هر نقطه از کشور وجود دارد که باید مانند خوشه های صنعتی که موفق هستند در قالب هایی مانند آن عملیاتی شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بالغ بر ۱۰۰ خوشه صنعتی در کشور فعالیت می کنند، گفت: خوشه های صنعتی قابلیت های فراوانی دارند و ارزش افزوده بالایی به وجود می آورند و سازمان هم با حمایت خود از آنها پشتیبانی میکند و در حال حاضر هم ۴۰۰ خوشه صنعتی در حال مطالعه و بررسی کارشناسی است.
صالحی نیا در خصوص تضمین صندوق ضمانت صنایع کوچک برای واحدهای صنعتی، افزود:سرمایه صندوق ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که تا ۶ برابر تضمین می کند و پیگیریهای لازم برای افزایش سرمایه صندوق برای حمایت بیشتر از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط انجام شده است.
وی در پایان گفت: برای بسترسازی تولید و اشتغال در ۸۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی سراسر کشور که وجود دارد هیچگونه وجهی برای خرید زمین از متقاضیان دریافت نمی شود و فقط حق انتفاع دریافت می شود تا صنعتگران در اسرع وقت واحد خود را راه اندازی و به بهره برداری برسانند.