میترا اجودیمقدم خواستار شد:
بانوان توانمند در مدیریتها و معاونتهای دانشگاه محقق اردبیلی استفاده شوند
مسئول دفتر رسیدگی به امور زنان و مشاور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در امور بانوان گفت: پیشنهاد داده ایم از بانوان توانمند در مدیریت و معاونت های دانشگاه استفاده شوند.
به گزارش ایلنا، میترا اجودیمقدم در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: تلاش برای کسب حداقل یک کرسی در کمیتههای اجرایی دانشگاه برای بانوان از دیگر برنامهها است که تا حدودی پیش رفته و موانع را مرتفع کردهایم.
وی با بیان اینکه چهره های شاخص زنان دانشگاه اعم از هیات علمی، کارکنان و دانشجویان را به جامعه زنان استان معرفی کرده ایم؛ تصریح کرد: برای تکمیل بانک اطلاعات زنان در بخش های مختلف ازجمله پژوهشی، فرهنگی، هنری و غیره اقدامات لازم را انجام داده ایم.
اجودی مقدم افزود: با اهتمام ویژه رئیس دانشگاه به امور بانوان و مشکلات دختران دانشجو، دفتر رسیدگی به امور زنان در دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین بار در سال 93 راه اندازی شد.
وی با اشاره به اهداف راه اندازی دفتر رسیدگی به امور زنان در دانشگاه اضافه کرد: هدف از تاسیس این دفتر، رسیدگی به مشکلات شخصی و گروهی بانوان، انتقال مشکلات و مسایل ویژه مرتبط با امور زنان به مسئولان ذیربط و صیانت از حقوق بانوان است.
مشاور رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در امور بانوان ادامه داد: این دفتر در راستای اهداف مذکور با ایجاد زمینه های مساعد برای رشد شخصیت زنان، احیای حقوق مادی و معنوی آنان، رفع تبعیضات و حمایت از بانوان در سطوح مختلف، ایجاد پل ارتباطی بین دانشجویان دختر و کارکنان زن با مسئولان دانشگاه جهت انتقال مسایل و مرتفع کردن مشکلات موجود در بخش های مختلف فعالیت می کند.
اجودیمقدم گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی، برگزاری جلسات مشاوره خصوصی در چهار زمینه روانشناسی، مذهبی، حقوقی و تحصیلی، اجرای برنامههای شاد و متنوع ویژه بانوان و هماهنگی برای حضور کارکنان زن دانشگاه در برنامه های استانی از دیگر برنامه های دفتر رسیدگی به امور زنان بوده است.
مسئول دفتر رسیدگی به امور زنان دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: علاقمندان میتوانند با مراجعه به پورتال دفتر اطلاعیه ها و اخبار به روز بانوان دانشگاه و مطالب دیگر را مشاهده کنند.
اجودیمقدم اضافه کرد: با توجه به اینکه هر چه سطح آگاهی بانوان چه در بخش کارکنان و چه در بخش دانشجویی بالا برود، بسیاری از مشکلات مرتفع میشود بنابراین برنامهریزی برای افزایش آگاهی عمومی و تخصصی بانوان در مواجهه با مسایل و معضلات زندگی و محیط کار و آشنایی با قوانین و مقررات موجود در جامعه به شکل های متنوع می تواند، بسیار موثر باشد.