مدیرکل آموزش و پرورش استان خبرداد:
70هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان/ 708 مدرسه خشتی و گلی در استان
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان از 70 هزار کودک بازمانده از تحصیل در این استان خبرداد.
به گزارش ایلنا، علیرضا نخعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سه سال گذشته برای جذب 120 هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان فعالیت های مناسب و مثبتی انجام شده است.
نخعی افزود: ساماندهی و توزیع مناسب نیروی انسانی، مهمترین اولویت آموزش و پرورش در استان است.
وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان دورترین استان از مرکز و پایتخت است و همین فاصله مکانی بارهای مالی بسیاری را بر آموزش و پرورش استان تحمیل میکند.
نخعی تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این سازمان جذب این کودکان به کلاسهای درس است که با جذب کودکان لازم التعلیم و بازمانده از تحصیل به جمع 630 هزار دانش آموز موجود میتوان شاهد افزایش شمار دانش آموزان استان به 700 هزار نفر در سال تحصیلی پیش رو باشیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در ادامه گفت: با تدابیر اتخاذ شده و برنامه ریزی صورت گرفته در بخشهای مختلف، مدارس سراسر استان آماده شروعی متفاوت در سال تحصیلی جدید هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان برگزاری جشن غنچهها و شکوفهها را از برنامههای آغازین روز سال تحصیلی در مدارس عنوان کرد و گفت: خوشبختانه موضوع مهم ساماندهی نیروی انسانی و بحث نقل و انتقالات همکاران فرهنگی پایان پذیرفته و شرایط لازم برای شروعی متفاوت در سال تحصیلی پیش رو مهیاست.
وی تصریح کرد: 522 کلاس درس جدید برای بهرهبرداری و استفاده دانش آموزان در سال تحصیلی آینده آماده تحویل است و سیستان و بلوچستان از نظر کلاس تحویلی رتبه دوم کشور را دارا است.
نخعی ادامه داد: کار توزیع بیش از 7 میلیون جلد کتاب درسی با هزینهای بالغ بر 22 میلیارد تومان در سراسر استان انجام پذیرفته و در اولین روز از سال تحصیلی مدارس نسبت به توزیع آن در بین دانش آموزان مبادرت خواهند کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز شمار مدارس خشتی و گلی سیستان و بلوچستان را 708 مورد ذکر کرد و گفت: از سال گذشته تخریب و بازسازی 390 کلاس درس خشتی و گلی استان در دستور کار قرار گرفته است.
علیرضا راشکی افزود: با وجود همه اقدامات مطلوب صورت گرفته در مدرسهسازی بازهم به پنج هزار کلاس درس در سیستان و بلوچستان نیاز است.
راشکی همچنین گفت: 543 کلاس درس کانکسی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که در تلاش برای جایگزینی فضاهای مناسب به جای آنها هستیم.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: مدارس پیش ساخته یا همان مدارس کانکسی نمیتوانند جایگزین مناسبی برای مدارس دیگری که با زیست و بوم منطقه سازگاری دارند باشند، مقرر شد این طرح تحقیقاتی و پژوهشی در استان اجرا شود.