رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان مطرح کرد:
انگور سیاه کردستان محصولی صددرصد ارگانیک است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه انگور سیاه کردستان محصولی صددرصد ارگانیک است، گفت: باغات انگور دیم کردستان در شرایطی بسیار طبیعی و عالی به طور ارگانیک تولید می شود.
به گزارش ایلنا، کریم ذوالفقاری در جلسه خرید محصولات کشاورزی انگور و حبوبات با تاکید بر اینکه انگور رشه کردستان صدرصد ارگانیک است، افزود: یکی ازاهداف و البته افتخارات بخش کشاورزی کردستان تولید محصولات سالم ارگانیک است که با اولویت قراردادن این مهم میتوان مدعی بود که انگور( رشه) استان کردستان در شرایط بسیار طبیعی به طور ارگانیک تولید می شود.
وی اظهارداشت: باید با جذب بازار نسبت به افزایشتقاضای این محصول با حضورجدی سازمان تعاون روستایی اقدام شود و با ایجاد غرفههای ثابت فروش محصولات کشاورزی در بازارهای مطرح کلانشهرها میتوان علاوه بر معرفی این محصول در راستای فروش آن نیز اقدام کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: با شناسایی کارخانه های فرآوری در سایر نقاط کشور نسبت به عقد قراردادهای فروش محصول انگورسیاه کردستان میتوان قدمی دیگر در راستای افزایش درآمد برای باغداران کردستانی برداشت.
وی خاطرنشان کرد: صندوق توسعه بخش کشاورزی کردستان با حمایت از زنجیره تولید انگور (رشه) زمینه حمایت از باغداران انگور دیم را فراهم می آورد.
ذوالفقاری یادآورشد: یکی از ظرفیتهایی که باید به عنوان یک فرصت به آن نگاه کرد وجود مرز مشترک ایران و عراق است که می توان با اطلاع رسانی دقیق نسبت به معرفی انگور (رشه) کردستان که با برند شهرستان مریوان معرفی شده بازارهای اقلیم را نیز جذب کرد.