مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی گیلان خبر داد:
ارتقا 12 درصدی شاخص آب شرب روستایی گیلان در دولت تدبیر و امید
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: در مدت سه سال گذشته 12 درصد شاخص آب شرب روستایی گیلان ارتقا پیدا کرده و به طور متوسط سالانه به سه درصد رسیده است.
به گزارش ایلنا از رشت، مدیرعامل شرکت سهامی آب و فاضلاب روستایی گیلان در جمع مدیران دستگاههای اجرایی گیلان با اشاره به فرسودگی تاسیسات آب و فاضلاب روستایی در استان اظهار کرد: به طور متوسط 30 درصد از لولهها، مخازن و چاههای ما فرسودهاند و در حوزه بازسازی نیازمند اختصاص اعتبارات هستیم.
محبعلی رنجور با بیان اینکه مبلغ 413 میلیارد تومان طی برنامه پنج ساله و سالانه 80 میلیارد تومان برای بازسازی تاسیسات این شرکت نیاز داریم، تصریح کرد: تفاوت قیمت تمام شده با قیمت فروش از مشکلات آب و فاضلاب روستایی است.
وی افزود: اگر اعتبارات از ردیف ملی برای اجرای پروژههای بازسازی و نگهداری شرکت سهامی آب و فاضلاب روستایی گیلان اختصاص داده شود میتواند در این امر به ما کمک کند.
مدیرعامل شرکت سهامی آب و فاضلاب روستایی گیلان قیمت تمام شده هر متر مکعب آب شرب روستایی طبق صورتهای مالی را 730 تومان خواند و بیان کرد: قیمت فروش هر متر مکعب آب شرب روستایی 172 تومان است و به این دلیل دولت به ما کمکزیان پرداخت میکند.
رنج ور به کمکزیان 18 میلیارد تومانی آب و فاضلاب روستایی گیلان در سال 94 اشاره کرد و گفت: مبلغ 5.4 میلیارد تومان معادل 25 درصد از کمکزیان به ما پرداخت شده است و انتظار داریم اعتبارات به طور صددرصدی اختصاص داده شود.
رنجور به ارتقای سالانه 1.8 درصد اجرای پروژههای آب روستایی در دولتهای گذشته اشاره کرد و یادآور شد: در مدت سه سال گذشته 12 درصد شاخص آب شرب روستایی گیلان ارتقا پیدا کرده و به طور متوسط سالانه سه درصد است.
اینمقام مسئول با اشاره به عقبماندگی استان در شاخص آب شرب روستایینسبت به شاخص کشوری، خاطرنشان کرد: شاخص بهرهمندی آب شرب روستایی گیلان 76 درصد است.
وی با بیان اینکه اختصاص اعتبارات از طریق صندوق توسعه ملی در راستای اجرای پروژههای آب و فاضلاب روستایی در گیلان بسیار تاثیرگذار است، اظهار کرد: مبلغ 79 میلیارد تومان برای استان به تصویب رسیده و در سال گذشته و امسال 75 درصد از اعتبارات را جذب کردیم.
مدیرعامل شرکت سهامی آب و فاضلاب روستایی گیلان به مقام نخست جذب اعتبارات استان در کشور اشاره و متذکر شد: مبلغ 400 میلیاردتومان اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم به شاخصصددرصدی برسیم.