معاون اجرایی سازمان ملی استاندارد کشور:
22 هزار کالا تحت پوشش سازمان استاندارد قرار دارند/ الزام واحدهای تولیدی به اجرای طرح خود اظهاری
معاون اجرایی سازمان ملی استاندارد کشور با بیان اینکه 22 هزار نوع کالا تحت پوشش سازمان استاندارد قراردارند، گفت:تمامی واحدهای تولیدی و خدماتی ملزم به اجرای طرح خود اظهاری هستند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، معاون اجرایی سازمان ملی استانداردکشور در جلسه شورای استاندارد که با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان در استانداری کردستان برگزار شد، لزوم رسیدن به توسعه پایدار در کشور را توجه و اهمیت به استاندارد کالا ها در کشور دانست و افزود: قطعا توسعه پایدار زمانی محقق می شود که تمامی کالا ها پروسه استاندارد را طی کرده باشند.
وحید مرندی مقدم تصریح کرد: وظایف متعددی برعهده سازمان استاندارد کشور در راستای بهبود وضعیت کالاها است و خوشبختانه در این زمینه تمهیدات لازم صورت گرفته است.
معاون اجرایی سازمان ملی استاندارد کشور به بند 24 قانون اقتصاد مقاومتی اشاره و اظهار داشت: هم اکنون حدود 22 هزار نوع از کالاها تحت پوشش سازمان استاندارد قرار گرفتند و تمامی کالاهای داخلی کنترل و بازرسی میشوند.
وی وجه کیفی و کمی کالا را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: برای تحقق سطح استاندارد کالاها باید دستگاههای متولی بسیج شوند و با توجه به گستردگی سطح کالاها اصناف و اتحادیه ها باید نقش خود را جهت کاهش و رفع تخطی ها به خوبی ایفا کنند.
مرندی مقدم اضافه کرد : سازمان استاندارد در راستای رضایت مندی و کاهش موانع تغییر عملکرد تعیین کننده ای را اتخاذ کرده و روشهای جدیدی در این زمینه مطرح کرده است.
وی به اجرای طرح خود اظهاری انطباق یا DOC اشاره و ابراز داشت: تمامی واحدهای تولیدی و خدماتی ملزم به اجرای این طرح هستند و تاکنون جلسات متعددی برای عملیاتی کردن این پروژه در دستور کار قرار دادیم و امید است با اجرای این مهم کلیه کالاها در سطح استاندارد بین المللی قرار گیرند.
وی اظهار داشت: در اوایل سال 96 این طرح با در نظر گرفتن اقتصاد مقاومتی برای برخی از فرآورده ها اجرا می شود و این خبر خوبی برای واحد های تولیدی خواهد بود.
به گفته معاون سازمان استاندار بحث اوزان و توزیع کالاهای فاقد پروانه باید توقیف شوند و در این راستا اتحادیه ها توجیه خواهند شد.
وی همچنین به مشکلات مربوط به آسانسورها اشاره و اظهار داشت: با توجه به اینکه سازمانهای دولتی و عمومی دارای آسانسور هستند و صرفا دچار معایبی هستند باید در جهت بهبود وضعیت و رفع معایب آسانسورها تلاش شود.
مرندی مقدم به نقش کلیدی صدا و سیما جهت آگاه سازی مردم در مواقع بحرانی اذعان کرد: میتوان به سازمانهای دولتی جهت رفع معایب حضور یافت و بازرسی کامل صورت بگیرد ولی در ساختمان های عمومی محدودیت وجود دارد و باید در در این خصوص صدا و سیما وارد عمل شود هرچند تمهیدات لازم در این زمینه هم صورت گرفته است.